ELKÉSZÍTÉS
- A tojásokat a forrástól számítva 10 perc alatt keményre főzzük, aztán hagyjuk kihűlni.
- Ezután egy tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, és a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük, aztán a citromlevet is hozzáadjuk.
- Apróra vágjuk a vöröshagymát, majd az öntethez keverjük. Eltávolítjuk a tojások héját, aztán kisebb kockákra vágjuk, majd szépen, óvatosan összekeverjük a többi hozzávalóval.
- Végül a tojássalátát a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek, majd 1-2 óra elteltével tálalhatjuk. Magában is megállja a helyét, ám húsfélék mellé kiváló köretként is szolgálhat.
IDE KATTINTVA megnézheti videón is, hogyan készül ez a finomság.
Borítókép: majonézes, hagymás tojássaláta (Forrás: mindmegette.hu)