Majonézes-tejfölös cukkinisaláta

Régi kedvenc, új köntösben.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A cukkinit vékonyra gyaluljuk, majd enyhén besózzuk, és rövid ideig állni hagyjuk. Amikor kieresztette a levét, alaposan kinyomkodjuk. 
  2. A friss mentát apróra vágjuk (nagyjából egy maréknyit, de mindenki az ízlésének megfelelő mennyiséggel dolgozhat). A tejfölt a majonézzel simára keverjük, és hozzáadjuk az apróra felvágott mentát is.
  3. Végül az alaposan kinyomkodott, kifacsart cukkinit is összekeverjük a tejfölös-majonézes-mentás keverékkel, majd legalább egy óráig hagyjuk állni a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.

A teljes receptet a Mindmegette.hu oldalon találják meg.

Borítókép: Majonézes-tejfölös cukkinisaláta (Fotó: Mindemegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.