Paradicsomsaláta lila hagymával

A nyár íze, próbálja ki!

null

Elkészítés

  1. A paradicsomokat felkarikázzuk. A lilahagymát megpucoljuk, félkarikákra vágjuk. Rétegezve abba a tálba rakosgatjuk, amelyben a salátát tálaljuk: egy sor lilahagymára kerül egy sor paradicsom, amíg el nem fogynak.
  2. Közben rétegenként sózzuk, borsozzuk, és kb. 15 perces pihentetés után ráöntjük az elkészített salátaöntetet (az ecetet elkeverjük a cukorral és a vízzel).
  3. Meglocsoljuk a salátát az olívaolajjal, megszórjuk bazsalikomlevéllel és az olajbogyóval, majd óvatosan összekeverjük. Fogyasztás előtt a hűtőben legalább 1 órát érleljük.

A hozzávalókat a Mindmegette.hu oldalon találják meg.

Borítókép: Paradicsomsaláta lila hagymával (Fotó: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.