Zellerkrémleves

Egyszerű és nagyszerű. Könnyű nyári étel.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A hagymát kockára vágjuk, az olajon üvegesre pároljuk egy kis sóval.
  2. Hozzáadjuk a feldarabolt zellert, felengedjük vízzel, beleszórjuk az ételízesítőt, a borsot és együtt puhára főzzük.
  3. Ezután a tejföllel együtt leturmixoljuk, majd összeforraljuk. Ha kell, még ízesítjük
  4. Zellerzölddel díszítjük, és sajtos pirítóssal tálalhatjuk. 

A teljes receptet és az elkészítési módot a Mindmegette.hu oldalon olvashatják el.

Borítókép: Zellerkrémleves (Fotó: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.