Csokis-kávés-diós ostyalap

Régi recept, új köntösben.

null

Elkészítés

  1. A cukrot annyi feketekávéval főzzük fel, amennyit felvesz.
  2. Hozzáadjuk a 70%-os étcsokoládét, a mogyorót (esetleg dióval vegyesen) darálva (előtte száraz serpenyőben megpörkölve), és pár perc alatt összefőzzük.
  3. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a kockákra vágott vajat, majd még langyosan, vékonyan megkenjük vele az ostyalapokat úgy, hogy a rétegek között egyforma mennyiségű krém legyen, és a rétegezés ostyával végződjön.
  4. A kész süteményre valami nehezéket teszünk, és 24 óra múlva egy éles késsel felszeleteljük, majd tálaljuk.

A teljes receptet és az elkészítés módját a Mindmegette.hu oldalon olvashatják el.

Borítókép: Csokis-kávés-diós ostyalap (Fotó: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.