Tárkonyos csirkeraguleves

null

Elkészítés

  1. A tárkonyos csirkeraguleves elkészítéséhez a felkockázott csirkehúst egy lábasban zsiradékon közepesnél magasabb lángon kicsit megpirítjuk, ha színt kapott kivesszük, és a pirult zsiradékra rakjuk a felaprított hagymát. Megsózzuk, pár percig dinszteljük, majd hozzáadjuk a felkarikázott répákat és a felkockázott zellert és karalábét.
  2. Megsózzuk, megborsozzuk, és 6-8 percig kevergetve dinszteljük tovább. Ezután hozzáadjuk a fokhagymát és a babérlevelet, majd felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a petrezselymet, és főzni kezdjük.
  3. 20 perc főzés után hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ha kell, pótoljuk a vizet, és további 10 percig főzzük. Ezután beletesszük a nagy marék tárkonyt, majd a zöldborsót, és ezzel főzzük tovább 10 percig.
  4. Utolsó fázisként egy tálkába tejfölt kanalazunk, pár kanál levessel kikeverjük, majd a keveréket a leveshez öntjük, legvégül citromlével ízesítjük. Az üde, frissítő, tartalmas levest tejföllel tálaljuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.