Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: 3-as metró

14 cikk 1/2 oldal

Metrószerelvény alá esett egy ember a Lehel téren

A metrószerelvény alá esett egy ember a Lehel téri állomáson, az Újpest felé vezető oldalon pénteken este – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Cáfolja Karácsonyt a BKV is

Karácsony Gergely az index.hu-n megjelent nyilatkozata a 3-as metróval kapcsolatban felháborító valótlanságokat tartalmaz – írja reagálásban a BKV Zrt.

Fejlesztések drágítják a lakásokat

A felértékelődés jellegzetes példája az elmúlt évekből a 4-es metró, amelynek megállóinál pár év alatt több mint kétszeresükre nőttek a lakásárak.

Szombaton indul a metrófelújítás második üteme

A felújítás ideje alatt Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között alacsonypadlós metrópótló buszok közlekednek csúcsidőben 45 másodpercenként indulva, számukra az Üllői úton buszsávot jelöltek ki.

Laminált Dózsa György

Reprodukálták a Dózsa György úti metrómegálló több helyen sérült, híres pannóját, Szász Endre alkotását, amely szombattól laminált felületen, üveglapok közé szorítva ékesíti tovább a megállót.

Kész a metró északi szakasza

Szombat délután egy órától utazhattak az utasok a 3-as metró felújított északi szakaszán, miután a hetekig tartó ellenőrzések és próbafutások sikerrel zárultak, és véget értek a kivitelezési munkák.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …