Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: állami számvevőszék

201 cikk 1/21 oldal

ÁSZ: 286 sajtótermék jelezte, hogy politikai hirdetést tenne közzé

A helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás előtti kampányban 286 sajtótermék tehet közzé politikai hirdetést, ennyien juttatták el ugyanis a törvényben megszabott határidőig árjegyzéküket az Állami Számvevőszékhez (ÁSZ) – közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.

Hiányosságok vannak a sürgősségi ellátásban

A sürgősségi betegellátás folyamatosan hozzáférhető és magas szakmai színvonalú, ám sokat kell várakozniuk a betegeknek és sok esetben nem kapnak tájékoztatást.

A Gazdasági bizottság támogatta az ÁSZ 2018-as beszámolóját

Az Országgyűlés Gazdasági bizottsága keddi ülésén megtárgyalta és elfogadásra javasolta az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2018. évi tevékenységéről szóló tájékoztatót. Warvasovszky Tihamér, az ÁSZ alelnöke a bizottsági ülésen hangsúlyozta: a számvevőszék erősödő tanácsadó, elemző tevékenysége mellett tovább folytatja ellenőrzési tevékenysége hatékonyságának növelését, amelynek következő szintje a digitális ellenőrzésre történő átállás – közölte az ÁSZ a honlapján.
201 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.