Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 1., szerda, Hugó napja
HÍR TV - Keménymag:Nem csak a vírussal állunk háborúban

Címke: amerikai elnökválasztás

17 cikk 1/2 oldal

Biden lehet Trump kihívója

Bernie Sanders szenátor többek közt az 1960-as évek Maót, Che Guevarát, Fidel Castrót és Ho Si Minht dicsőítő, az egyetemeket és a nagyvárosokat káoszba fullasztó baloldalának (a 68-as nemzedéknek) szellemi utódja.

Az amerikaiak többsége nem vevő Sanders „forradalmára”

Magyarics Tamás szakértő elmondta, a demokrata elit is tartott attól, hogy Bernie Sanders lesz az elnökségért harcba szálló jelölt, mert az ő programja még a demokrata főáramtól is balra áll, ráadásul nagyon drága lenne a megvalósítása.

Bloomberg nem lesz demokrata-elnökjelölt

A szuperkeddi előválasztásokon sikertelenül szerepelt New York-i milliárdos bejelentette, hogy befejezi az elnökjelöltségért folytatott küzdelmét.

Az amerikai választásra vár a teheráni elit

Elsöprő győzelmet arattak a Nyugat-ellenes keményvonalas erők az iráni parlamenti választásokon. Az alacsony részvételi arány ugyanakkor azt jelzi, korántsem elégedett mindenki a teheráni vezetéssel. Az igazi erőfelmérő a 2021-es elnökválasztáson következik.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …