Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: atomerőmű

124 cikk 1/13 oldal

Kapkodós belga üzemidő-hosszabbítás

Környezeti hatásvizsgálatok elvégzése nélkül, vagyis jogszerűtlenül fogadták el Belgiumban a két atomerőművi blokk üzemidő-hosszabbítását biztosító törvényt az Európai Unió Bírósága szerint.

Sorjáznak Paks II pályázatai

A Paks II beruházás egyik legnagyobb értékű közbeszerzését írta ki a napokban a beruházó Roszatom — közölte a Magyar Nemzettel Süli János tárca nélküli miniszter.

Megújulóra alapozott energiaellátás

Ma Berlinben fizetnek a legtöbbet a villamos energiáért, 101 forintot kilowattóránként, miközben Budapesten a fogyasztóknak ez csak 38 forintjukba kerül!

A fizika ereje az emberi hibák ellen

Ma már olyan nukleáris áramtermelők üzemelnek világszerte, így Pakson is, amelyek bármiféle emberi hibának ellenállnak, ezt pedig az önszabályozó rendszerekkel érik el.

Fehér hamu

A Trónok harca befejező évadának csúfos kudarcával egy időben mutatták be az HBO saját gyártású minisorozatát, a Csernobilt. A széria mindössze öt epizódból áll, mégis már most az év televíziós meglepetése.
124 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.