Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 25., szombat, Pál napja

Címke: Az igazság órája

21 cikk 1/3 oldal

Az USA elhappolt egy EU-tagot

Anglia újra a brexitre szavazott – így értékelték a brit választások eredményét, a konzervatívok nagy győzelmét Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában.

A birodalom mindig megteszi a maga ajánlatát

A birodalmi és a nemzeti érdekek kettősége régóta végigkíséri a magyar történelmet – hangzott el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában.

Késhegyen táncol az Európai Unió

Magyar szempontból az lenne a legjobb, ha az unió nem a föderáció, hanem a konföderáció, azaz egy laza államszövetség felé mozdulna el, a valamikori Közös Piachoz hasonlóan.

Üdítően sokszínű a magyar média

A különbség egyébként a németországi sajtóviszonyokkal összehasonlítva szembetűnő, ahol az uralkodó elit világképétől eltérő véleményeket már nagyítóval kell keresni.

A legfőbb hatalom nyomában

A nemzetállamok szuverenitását három oldalról fenyegeti veszély napjainkban – hangzott el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM rádió közös műsorában.

El fogják kótyavetyélni Budapestet

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere elkezdett kihátrálni a választási ígéreteiből – hangzott el a Karc FM rádió, Az igazság órája című műsorában.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …