Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 16., szerda, Gál napja

Címke: babaváró támogatás

49 cikk 1/5 oldal

Beértek az új támogatások

Egyre többen élnek a falusi csok adta lehetőséggel, emellett pedig a babaváró támogatás tízmilliói is megjelentek az adásvételekben.

Kormányzati tájékoztató akció indul

A kormány októberben tájékoztató akcióval hívja fel a figyelmet az állampolgárokat érintő intézkedésekre, valamint a legfontosabb eredményekre.

Csökkennek a hitelkamatok

A lakáshitelek felvételének kisebb megtorpanása azzal van összefüggésben, hogy nyáron maga a lakáspiac is visszafogottabb forgalmat mutatott az elmúlt nyarakkal összevetve.

Mad Max és a balliberális szakértők

Ötvenezernél többen igényelték a családvédelmi akció valamelyik elemét, így például a babaváró támogatást, a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezményét vagy éppen a jelzáloghitel elengedését.

Ötvenezernél is több család kapott segítséget

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyi államtitkára ismertette, hogy mérföldkőhöz érkezett a július 1-jén indított családvédelmi akcióterv.

Babaváró: lakáscél előnyben

Már két hónap elteltével látszik, hogy jelentős ingatlanpiaci hatása lesz a babaváró támogatásnak, az eddigi igénylésekben a kérelmezők zöme lakáscélt jelölt meg.

Sérül a szabad felhasználás

A vonatkozó jogszabályban meghirdetett feltétek teljesítése mellett augusztus utolsó hetében már olyan bank is akadt, amelynél a konstrukció szabad felhasználását szűkítették.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …