Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: babaváró támogatás

55 cikk 1/6 oldal

Árfékező a szuperkötvény

Varga Mihály hangsúlyozta: a gazdaságvédelmi akcióterv keretében bevezetett Magyar Állampapír Plusz kedvező hozama elkezdte fékezni az ingatlanárakat.

Otthonteremtés félmillió magyarnak

Ez év október végéig 120 ezer család igényelte a családi otthonteremtési kedvezményt (csok), ami az átlagos gyerekszámmal számolva csaknem félmillió főt jelent – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Sokakat csábít vásárlásra a babaváró

Hosszú távon egyre nagyobb számban jelenhetnek meg azok a vevők, akik a babaváró támogatás híján nem terveztek vásárolni, de ennek segítségével belépnek a lakáspiacra – jelentette ki Banai Ádám.

Megérkezett a babaváró a lakáspiacra

A támogatást kérvényezők 42 százaléka nyilatkozott úgy, hogy jövőbeli lakáscéljára szeretné igényelni a babavárót, míg további csaknem 16 százalék a meglévő lakását, házát újítaná fel az összegből.

Beértek az új támogatások

Egyre többen élnek a falusi csok adta lehetőséggel, emellett pedig a babaváró támogatás tízmilliói is megjelentek az adásvételekben.

Kormányzati tájékoztató akció indul

A kormány októberben tájékoztató akcióval hívja fel a figyelmet az állampolgárokat érintő intézkedésekre, valamint a legfontosabb eredményekre.

Csökkennek a hitelkamatok

A lakáshitelek felvételének kisebb megtorpanása azzal van összefüggésben, hogy nyáron maga a lakáspiac is visszafogottabb forgalmat mutatott az elmúlt nyarakkal összevetve.

Mad Max és a balliberális szakértők

Ötvenezernél többen igényelték a családvédelmi akció valamelyik elemét, így például a babaváró támogatást, a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezményét vagy éppen a jelzáloghitel elengedését.
55 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …