Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 25., kedd, Géza napja

Címke: Berlin

57 cikk 1/6 oldal

Nem tetszik Berlinnek az EU-büdzsé

Információink szerint a magyar kormány képviselői sem voltak lelkesek az Európai Tanács elnökének frissen közzétett hétéves keretköltségvetés-tervezete (MFF) láttán.

Ismeretlen fegyveresek nyitottak tüzet Berlinben

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a támadásnak volt-e köze a bent folyó török zenés rendezvényhez. A környéket rendőrök lepték el az eset után, továbbra is nagy erőkkel keresik a tetteseket.

Orbán Viktor: Irány Berlin

A kormányfő a közösségi oldalára töltött fel egy képet, amelyben tudatja, hogy ma Berlinben tesz látogatást. A miniszterelnököt Angela Merkel német kancellár fogadja hivatalában.

Félsikert arattak Berlinben

A Líbia déli és keleti részét ellenőrzése alatt tartó Haftár tábornokot és a Tripolit ellenőrző egységkormány vezetőjét, esz-Szarrádzsot ismét nem sikerült egy asztalhoz ültetni.

Életet leheltek a líbiai békébe

Egy héttel azután, hogy Moszkvában kudarcba fulladt a líbiai háború békés rendezése, vasárnap Berlinben ismét nekifutottak a tárgyalásoknak.
57 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …