Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 17., hétfő, Paszkál napja
HÍR TV – BAYER SHOWEzeknek csak a profit számít, az emberélet nem

Címke: bevándorlók

78 cikk 1/8 oldal

Újabb halálos fenyegetés érte Matteo Salvinit

Turistahajókon helyeznének el újabb több ezer bevándorlót Olaszországban; Brüsszel magyarázatot vár a sikkasztással vádolt Spanyolországtól. Támogatói weboldal működik az amerikai pedofiloknak; Salvinit azért fenyegetik, mert szolidaritását fejezte ki Izrael felé.

A francia társadalom végnapjai

Obertone könyve utazás a polgárháború legmélyére, ahol a Párizst uraló iszlamista kalifátusok öldöklik a fehér őshonos lakosságot.

Nem tudják kiutasítani a svédek a PCR tesztet megtagadó migránsokat

Utcanevet változtattak Svédországban a bevándorlók kedvéért; megosztó Napoleon halálának évfordulója Franciaországban. Milánóban a bevándorlók rendkívüli támogatásokhoz jutottak a járványhelyzet alatt; Svédországban senkit sem lehet tesztelésre kötelezni.

„Gyermekként” kezelik majd a háziállatokat Spanyolországban

Kitiltaná területéről a dízel autókat a Baleár-szigetek; a francia miniszter a helyi és bevándorló lakosság együttélését sürgeti. Börtönbe megy a férfi, aki helikoptert térített el, hogy láthassa feleségét a brüsszeli börtönben; válás esetén a háziállatokat gyermekként kezeli majd a spanyol bíróság.
78 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége