Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 30., péntek, Judit, Xénia napja
HÍR TV - PUBLI CAFEMegmutatkozott a Jobbik átalakulása.

Címke: bevándorlók

86 cikk 1/9 oldal

Irányváltás

Az idei bevándorlási adatok alapján megállapítható, hogy nem ért véget az európai migrációs válság.

Tabutéma a hazaszeretet és az iszlám Németországban

Engedély nélkül viselhető az éles lőfegyver Texasban; Brüsszel engedélyezte a spanyol helyreállítási tervet. A delta mutánst terjesztik a bevándorlók Lampedusa szigetén; a németek szerint veszélybe került a szólásszabadságuk.

Svédország a legerőszakosabb európai ország

SMS-ben mondott fel több kórházi dolgozónak a valenciai kormány; Franciaország lehet a vakcinaútlevél egyik nagy vesztese. „Hazatérési tanácsadókkal” gyorsítja fel a külföldiek kitoloncolását Belgium; Svédországban lövöldöztek a legtöbbet Európa-szerte.

Kiskorú bevándorlók tettek tönkre egy szicíliai menekültközpontot

Brüsszel követeli Marokkótól a ceutai határok lezárását; egy néhai francia nemzeti hős otthonát foglalták el önkényes házfoglalók Toulouse-ban. Marokkó királyát zsarolta két francia újságíró; kiskorú bevándorlók tettek tönkre egy szicíliai tábort, mert a körülmények nem feleltek meg az elvárásaiknak.

Újabb halálos fenyegetés érte Matteo Salvinit

Turistahajókon helyeznének el újabb több ezer bevándorlót Olaszországban; Brüsszel magyarázatot vár a sikkasztással vádolt Spanyolországtól. Támogatói weboldal működik az amerikai pedofiloknak; Salvinit azért fenyegetik, mert szolidaritását fejezte ki Izrael felé.
86 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége