Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: bevándorlók

31 cikk 1/4 oldal

Ausztria lakosságának egyötöde más országban született

Ausztriában 1,7 millió olyan ember él, aki más országban született; ez az osztrák lakosságnak csaknem egyötöde (19,5%) – derül ki az Osztrák Integrációs Alapnak (ÖIF) szombaton az osztrák sajtóban közzétett statisztikájából.

Képzett migránsokat akarnak

Húszpontos bevándorláspolitikai tervet jelentett be szerdán Édouard Philippe francia kormányfő; az intézkedéssorozat a jobboldali ellenzék fanyalgását, míg a baloldal felháborodását váltotta ki.

Viszályimport Európában

Bár nyugaton sokszor nem tesznek különbséget az állampolgárság és a nemzetiség között, a valóságban az útlevél megszerzése, esetleg szimplán az új hazába költözés nem jelenti az identitás teljes átalakulását.

Soros migránspártiak zsebébe tömte a pénzt

Az olasz törvények a bevándorlók számára kedvező reformjának elősegítésére adtak még tavalyelőtt 299 ezer dollárt (mai áron 89 millió forintot) a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítványok.

Hamvába holt kvótaalku

Egyértelművé vált, hogy a tagállamok többsége hallani sem akar a kontinensre illegálisan érkező bevándorlók kvóta szerinti szétosztásáról.

A bevándorlók több mint felének nincs állása

Alacsony, jellemzően negyven-ötven százalék körül mozgott az elmúlt évek bevándorlási hullámában érkezők foglalkoztatottsága az integrációs programok ellenére is, harmaduk pedig szegénységben él.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …