Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 12., kedd, Jónás, Renátó napja

Címke: biztonság

153 cikk 1/16 oldal

Legyünk biztonságban a téli estéken is!

Ebben az időszakban kevesebb emberrel találkozunk az utcákon, ami a nők biztonságérzetét jelentős mértékben csökkenti – valljuk be, nem ok nélkül.

Paks II vitán felül áll

Ha majd megvalósul a fúziósenergia-termelés, akkor lemondhatunk az elmúlt hetven évben megszokott és igen széleskörűen alkalmazott fissziós technikáról. De addig Paks II-re szükség van.

Még a lézerágyú birtoklása is bűncselekmény lesz

Nem kizárt, hogy a drónokkal kapcsolatos törvényeket is szigorítani kell, hiszen október közepén, három egymást követő napon illegális drónberepülés bénította meg a repülőteret.

Késsel, pisztollyal az utcákon

A Világgazdasági Fórum 140 országot felvonultató indexe rámutat, hogy Bel­gium idén csak a biztonsági szempontok alapján az első ötven ország közé sem került be.

Emlékezés biztonságban

Ez az időszak kiváló alkalom a tolvajoknak, hogy a gyanútlanul letett táskákat, lezáratlanul hagyott kerékpárokat, egyéb értéktárgyainkat ellopják.
153 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …