Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: Budapesti Corvinus Egyetem

13 cikk 1/2 oldal

Rajk-kollégium

A BCE egyik szakkollégiuma még most, harminc évvel a rendszerváltás után is a kommunista belügyminiszter, a Rákosi-diktatúra egyik kiépítője, az ÁVO létrehozója, Rajk László nevét viseli.

Amikor a hallgató vizsgáztatja a tanárt

Nem elég, ha egy oktató az egyetem vezetése szerint alkalmas a feladatára, egyre fontosabb, hogy a diákjai is elégedettek legyenek az órákon nyújtott teljesítményével.

Kutatási és innovációs menedzserképzés indul

Az új szak lényege, hogy olyan szakembereket képeznek, akik azonnal alkalmazható tudással rendelkeznek, és a versenyszférában, illetve a tudományos-kutatói műhelyekben vagy hálózatokban el tudnak helyezkedni.

Megőrizte vezető helyét a Corvinus

Az egyetem képzési kínálatában az ország tíz legnépszerűbb szakjából öt is megtalálható, amelyekre a jelentkezési összlétszám idén is emelkedett, a korábbi évhez képest.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …