Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja
HÍR TV – Publi Cafe:Vajon ki nevethet a baloldali harc végén?

Címke: demokrata párt

31 cikk 1/4 oldal

Lépésekben hódít Salvini

A kormánykoalíció jövője is megpecsételődhet a vasárnapi olaszországi tartományi választásokon, a baloldal még a vörösök bástyájaként emlegetett Emilia-Romagnát is elveszítheti.

Orbán Viktor az európai jobboldal mintájává vált

A magyar miniszterelnök szerint a nyugati országok baloldali erői visszatérőben vannak, véleménye szerint ezek az erők azért támogatják a bevándorlást, mert valójában szavazókat importálnak.

Előre, budapesti srácok!

Olaszországban, Rómában egy csarnokban forradalmat éltek át azok, akik elmentek Orbán Viktor előadására. Minden kiderült egyetlen este alatt a jelenkor európai valóságáról.

Párizs Róma mellett

Megkapta Emmanuel Macrontól a támogatást a baloldali fordulatot vett római kormány a migránsok uniós tagállamok közötti elosztását célzó kvótarendszerhez.

Belülről bomlasztja saját pártját Renzi

A politikus nem bocsátkozott részletekbe, a Reuters hírügynökség szerint ugyanis azzal érvelt, hogy a tervei­ről először egy jövő hónapban esedékes gyűlésen fog beszélni.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …