Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 14., szombat, Szilárda napja

Címke: demokrata párt

27 cikk 1/3 oldal

Orbán Viktor az európai jobboldal mintájává vált

A magyar miniszterelnök szerint a nyugati országok baloldali erői visszatérőben vannak, véleménye szerint ezek az erők azért támogatják a bevándorlást, mert valójában szavazókat importálnak.

Előre, budapesti srácok!

Olaszországban, Rómában egy csarnokban forradalmat éltek át azok, akik elmentek Orbán Viktor előadására. Minden kiderült egyetlen este alatt a jelenkor európai valóságáról.

Párizs Róma mellett

Megkapta Emmanuel Macrontól a támogatást a baloldali fordulatot vett római kormány a migránsok uniós tagállamok közötti elosztását célzó kvótarendszerhez.

Belülről bomlasztja saját pártját Renzi

A politikus nem bocsátkozott részletekbe, a Reuters hírügynökség szerint ugyanis azzal érvelt, hogy a tervei­ről először egy jövő hónapban esedékes gyűlésen fog beszélni.

Hemzsegnek Renzi emberei az új kormányban

A frissen felállt kormány összetételét tekintve jól látszik, hogy a 2016-os alkotmányos népszavazásba belebukó exminiszterelnök a koalíciós tárgyalások után e téren is előszeretettel érvényesítette befolyását.

Igen a baloldali koalícióra

Olaszországban az Öt Csillag Mozgalom (M5S) több mint 110 ezer regisztrált tagjának 79 százaléka igent mondott a Demokrata Párttal (PD) kötött koalícióra.

Online dőlhet el a római kormány sorsa

Noha Giuseppe Conte a minap azt ígérte, legkésőbb szerdára felállhat az elitellenes kormány, erre még az Öt Csillag Mozgalom regisztrált tagjainak is rá kell bólintaniuk.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …