Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 14., csütörtök, Aliz napja

Címke: Dobrev Klára.

116 cikk 1/12 oldal

Kamuduma az európai minimálbér

Dobrev Klára elterjesztette, hogy már minden sínen van az európai minimálbér ügyében, mivel az Európai Bizottság új elnöke, Ursula von der Leyen a támogatásáról biztosította.

Kiélezettebb lesz a politikai verseny

Az ellenzéki elit stabilizálta magát, és a 2022-es országgyűlési választásokon ez az elit lesz többek közt Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc – jegyezte meg tegnap Kósa Lajos.

Mindnyájunknak el kell menni!

Felszabadítani! – Apró Antal unokája még ma is mozgósító trombitajelnek gondolja a veretes mozgalmi lózungot. Szegény.

Kertkapukig érő dzsungelharc

Most is a Fidesz-szimpatizánsok szavazási hajlandóságán múlik a magyar politika jövője. A Gyurcsányok, a nácik, az ultraliberálisok visszakerülhetnek abba a politikai karanténba, ahová valók.

Brüsszelt nem érdekli Dobrev ötlete

Megtéveszti a választókat Dobrev ­Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) euró­pai parlamenti képviselője, a testület alelnöke és Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje.

Tagállami ügy a minimálbér

Hazudik a magyar választóknak Dobrev Klára, aki még mindig az egységes európai minimálbér bevezetésével kampányol, hiszen ma már egyértelmű: nincs tervben a szabálymódosítás.
116 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …