Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: Dobrev Klára.

129 cikk 1/13 oldal

Európa elutasítja Dobrevék ötletét

Magára maradt Dobrev Klára és pártja, a Demokratikus Koalíció az európai minimálbérötletével, noha a Gyurcsány-párt tagjai még tegnap is arról beszéltek, Brüsszel támogatja javaslatukat.

Ferenc testvér megvédte Péter testvért…

Gyurcsány védőbeszéde komolytalan, talán még ő maga sem veszi komolyan, amit mond. Inkább még jobban eláztatja párttársát, pártja alelnökét ezzel a nevetséges és szánalmas szövegével.

Kincs, ami nincs

Hírértéke nem volt a magyar ellenzéki EP-képviselők Brüsszelben tartott kormánymószeroló eseményének, szokott formáját hozta a négyes: Dobrev Klára, Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István.

Hazánk megint górcső alatt

A LIBE bizottság zöme újra szélsőségesen beszélt a hazai állapotokról. Magyarországot Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő védte meg, aki szerint a jogállamisági eljárás egyszerű boszorkányüldözés.

Credo: Ma a kereszténység a legüldözöttebb vallás

Magyarországon ma valós rettegés van és közel sem az a fajta, amiről Dobrev beszélt, hanem olyan, hogy esetleg megdobálják vagy megkövezik azt, aki Szentmiséről lép ki – hangzott el a Hír TV-ben.

Völner: A baloldal a nemzeti érdekkel megy szembe

Van annak egy diszkrét bája, amikor a DK padsoraiból kommunistáznak és a korábbi rendszert értékelik – jelentette ki az Igazságügyi Minisztérium államtitkára az Országgyűlésben.
129 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …