Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 1., szerda, Hugó napja
HÍR TV - Sajtóklub:Tüntetnek valami ellen, ami nincs

Címke: Dobrev Klára.

135 cikk 1/14 oldal

A válságban kiegyezésre van szükség

Nagyon félrevisz, ha valaki most annak drukkol, hogy a válság idején összeomoljon a kormány. Ez mindannyiunk számára katasztrófával járna – mondta a Magyar Nemzetnek Fekete-Győr András.

Lidércnyomás a jövőből

A Dobrev–Gyurcsány páros biztos kézzel irányítja majd az országot abba az ideológiai apokalipszisbe, amely az emberi faj teljes kiszolgáltatottságához és előbb-utóbb részleges megsemmisüléséhez vezet.

Sületlenség az európai minimálbér

Dobrev Klára éppen azoknak ártana, akiknek látszólag kedvezni akar. Ráadásul elveszne az a költségelőnyünk, amely eddig rengeteg külföldi beruházást hazánkba vonzott.

Európa elutasítja Dobrevék ötletét

Magára maradt Dobrev Klára és pártja, a Demokratikus Koalíció az európai minimálbérötletével, noha a Gyurcsány-párt tagjai még tegnap is arról beszéltek, Brüsszel támogatja javaslatukat.

Ferenc testvér megvédte Péter testvért…

Gyurcsány védőbeszéde komolytalan, talán még ő maga sem veszi komolyan, amit mond. Inkább még jobban eláztatja párttársát, pártja alelnökét ezzel a nevetséges és szánalmas szövegével.

Kincs, ami nincs

Hírértéke nem volt a magyar ellenzéki EP-képviselők Brüsszelben tartott kormánymószeroló eseményének, szokott formáját hozta a négyes: Dobrev Klára, Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István.
135 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …