Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 19., péntek, Emília napja

Címke: Dobrev Klára.

132 cikk 1/14 oldal

Indult egy új műsor a Karc FM-en, Alaphang címen

Bálint Botond szociológus és Békés Márton történész a Karc FM új műsorában műsorában arról beszéltek, hogy az ellenzékiek közül többen valójában csak „a kozmopolita elit magyarországi érdekkijárói.”

Járóka Lívia magányossága

Tanulságos látni, ahogy a Fidesz európai parlamenti képviselői, akik már láttak egyet és mást, rácsodálkoznak arra az ámokfutásra, amit a Brüsszelbe szabadult nőkommandó bemutat.

Gyurcsány: Helyettem kellett ülniük

Noha az Európai Ügyészséghez való csatlakozást sürgeti, éppen Gyurcsány Ferenc környezetéből kerülnek feltűnően sokan kapcsolatba az igazságszolgáltatással.

Budai Gyula: Az ellenzék kiállt Czeglédy mellett

Mindenképpen be kellett zárni azt a kiskaput, amely lehetőséget adott arra, hogy köztörvényes bűncselekménnyel gyanúsított személyeket bizonyos pártok feltegyenek a listájukra.

Egy brüsszeli momentum

A Momentum képviselői a fideszes EP-képviselő ellen kampányoltak. Mószerolták. Magyar a magyart. (Pechjükre így is alelnök lett Járóka Lívia.) Brüsszelben is bemutatkozott a Momentum.

Dobrev és Járóka is alelnök lett

Igazából éreztem, hogy sokan értenek egyet velünk. A kritikusok már a néppárti szűrőn sem jutottak át, így lehettem én az egyik alelnökjelölt – mondta Járóka Lívia.
132 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.