Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: Dobrev Klára.

149 cikk 1/15 oldal

Fény derült minden hazugságra

Ma tizenhárom éve, hogy kiszivárgott az őszödi beszéd, pontosabban annak legfontosabb mondatai, aminek következtében Magyarország a rendszerváltás utáni legsúlyosabb politikai válságát élte át.

Ellenzéki rémálom volt a jelöltállítás

A sokszereplős és kiszámíthatatlan harc sokkal többet kivett belőlük, mint amire számítottak, az ellenzéki jelöltek már gyakorlatilag túl vannak egy választási kampányon, és halálosan fáradtak.

Jó képet vágnak Gyurcsányhoz

Az őszödi rétor megkopott tehetségéből hét év alatt a nulláról az önálló parlamenti bejutásig, a stabil öt százalék feletti támogatottság elérésére futotta.

Dobrev asszony, önnek nem ez lenne a dolga!

Dobrev Klára, az EP újonnan megválasztott egyik alelnöke, a DK üdvöskéje, de leginkább Ferenc testvér felesége Facebook-bejegyzése elfogadhatatlan és tűrhetetlen.

A Demagóg Koalíció (DK) meghökkentő meséi

A DK parancsnoki hídját mintegy átvevő Dobrev Klára és stábja új kommunikációs technikával próbálkozik. Úgy vélik, az ordító, felháborító ostobaságoknak is van reklámértékük.

Nem dönt Brüsszel a bérről

Javaslatot tesz ugyan az Európai Bizottság elnöke olyan megoldásra, hogy mindenki megfelelő minimálbért kapjon, ám Dobrev Klára állításával szemben korántsem tett ígéretet központi uniós összegre.

Családpolitika

Most, hogy Dobrev Klára uniós színre lépésével megszaporodtak a Gyurcsány család napi politikai nyilatkozatai, joggal vetődik fel a kérdés: vajon közszerepléseik előtt történik-e bármiféle egyeztetés.

Dobrev Klára csúsztat a határvédelmi költségekről

Súlyos pontatlanságokat és légből kapott információkat tartalmaz Dobrev Klárának, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselőjének Facebook-bejegyzése a határvédelem kapcsán.
149 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.