Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Dobrev Klára.

106 cikk 1/11 oldal

Minimálprogramot adtak Gyurcsányék

Újra európai háborúval ijesztgetett Gyurcsány Ferenc arra az esetre, ha a „nacionalista” erők győzedelmeskednének a vasárnapi EP-választáson.

Az Európai Egyesült Államok irányvonala szimpla hazaárulás

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely műsorvezető vendégei voltak: Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Dézsy László dokumentumfilm-rendező, Pesty László dokumentumfilm-rendező, Nagy Attila Tibor elemző, Méltányosság Politikaelemző Központ, Nagy József újságíró, 24.hu, és Kukorelly Endre író.

Átverés az egységes minimálbér

A minden tagországra egységes minimálbér bevezetése elképzelhetetlen, mivel jelentősen eltérnek a gazdasági mutatók, ráadásul a kötelező legkisebb keresetért dolgozók aránya sem egységes.

Nem kérünk az Európai Egyesült Államokból

Míg a budapestiek 45, a városiak ötven százaléka nyilatkozott kedvezően, addig a falusiaknak csak a 22 százaléka támogatja az Európai Egyesült Államok gondolatát, 61 százaléka ellenzi.

A baloldal forradalomra kér felhatalmazást

A Junckerek, Merkelek, Timmermansok, Weberek, Gyurcsányok és Gyurcsánynék mind-mind a legrosszabb értelemben vett forradalmárok, akiknek semmiféle tudásuk, tervük nincs a jövőre nézve.

Egymás hibáiból élnek az ellenzéki pártok

A szakértő szerint a Fidesz-KDNP rekordarányú győzelmet várhat, hiszen most először a listás, vagyis tisztán arányos szavazati rendszerben is elérheti a kétharmados támogatottságot.
106 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.