Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: eger

37 cikk 1/4 oldal

Fejlesztések az egri kórházban

Adósság és szakemberhiány nélkül kezdi az idei évet az egri Markhot Ferenc kórház. Nyitrai Zsolt a térség fideszes országgyűlési képviselője példaértékűnek nevezte az egri modellt.

Nyílik a turizmusban az adventi kalendárium

A turizmusban lassan mindent áthat a karácsonyvárás, a téli feltöltődési lehetőségek változatos hangulata, amely számos újszerű élményt is ígér itthon az elkövetkező hónap során.

Osztogat és tisztogat az ellenzék

Amint az október 13-i önkormányzati választáson a balliberális pártok megszerezték egy-egy nagyváros vezetését, szinte azonnal megkezdték a tisztségek, a jól fizető pozíciók elosztását.

Egerbe helyezi át brémai termelését a német nagyvállalat

A megváltozott piaci feltételek miatt a Bosch átszervezi kormányoszlop üzletágát Európában, a gyártás a jövőben a vendôme-i (Franciaország) és az egri telephelyen koncentrálódik – közölte a Robert Bosch Kft. csütörtökön az MTI-vel.

Gazdag városokat adtak át

A baloldali összefogás által elnyert városokról is kiderült most, hogy többmilliárdos vagyonnal rendelkeznek, emellett számos fejlesztés is történt az elmúlt évek alatt.

Szabad sikítani!

Az Egri Road Beatles Múzeum négy és fél éve nyitotta meg kapuit – három szinten, 450 négyzetméteren, óriási sikerrel. Eddig 92 országból 35 ezer látogató érkezett.

Mirkóczki élcelődött a holokauszton

„Ne tagadd a holokausztot! Inkább támogasd!” — így válaszolt a Jobbik munkatársa Mirkóczki Ádámnak abban a levelezésben, melyben a párt képviselője viccelődve vonta kétségbe a megölt zsidók számát.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …