Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: egészség

243 cikk 1/25 oldal

Az emberi energiafelhasználás végső határát derítették fel

Az emberi állóképesség kulcsa, az energiafelhasználás végső határát állapították meg amerikai kutatók egy 4828 kilométeres futás, a Tour de France kerékpárverseny és más rangos sportesemények elemzésével.

Pókméreggel a malária ellen

Kutatók kissé megpiszkálták az egyik gombafaj génállományát, amivel elérték, hogy az gyorsan elpusztítja a maláriát terjesztő szúnyogokat.

A városlakók egészsége forog kockán

Bár egyre erősebben érzékelhetjük a légszennyezettség káros hatá­sait, szakértők szerint a futurisztikus zöldvárosok kialakítása világszinten is várat még magára.

Reumatológus: A Bechterew-kór munkaképtelenséghez vezethet

A Bechterew-kór elnevezésű gyulladásos gerincbetegség főként a 40 év alatti férfiakat sújtja, és munkaképtelenséghez vezethet – mondta Mihola Dóra reumatológus szakorvos az M1 aktuális csatornán vasárnap.
243 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.