Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: ellenzék

601 cikk 1/61 oldal

Mit mutat az ellenzéki viselkedés?

Fekete-Győr András szerint a választók kiemelték a DK-t és a Momentumot, így a 2020-as választáson már ez a két párt fogja meghatározni az ellenzéket.

Keménymag: Az ellenzék nem vitázik, hanem provokál

A Hír TV Keménymag című műsorának tegnapi adásában szó volt Karácsony Gergely első 100 napjáról, a Pécs Pride-ról, a gyöngyöspatai romaügyről és a börtönbizniszről.

Egy város, két irány

A balliberális többség erőből politizál, és nem hajlandó az együttműködésre a fideszes polgármesterekkel Nagykanizsán és Szekszárdon.

Szedték a sátorfájukat

Napokon át a gyöngyöspatai cigányoknak megítélt százmilliós kártérítésről szólt a sajtó – egészen vasárnapig, amikor is az ellenzéki kollégák varázsütésre leszálltak az ügyről.

A Momentum strasbourgi vallomása

Borzalmasan unalmas, pedig még sokáig kell hallgatnunk. A színvonal pedig egyre zuhan lejjebb és lejjebb. Tudják, ahogyan szerintük a magyar demokrácia helyzete is.

Újabb szakadás fenyegeti a Jobbikot

Belharcokkal teli elnökválasztás előtt áll a Jobbik, úgy tűnik, többen ellenzik Jakab Péter pártvezetővé választását, mondván, az egyenes út a balliberális pártokkal való teljes összeboruláshoz.

Megállítani a gazembereket

Megrágalmaznak, besároznak, megbecstelenítenek bárkit. S teszik ezt annak tudatában, hogy a bíróság őket soha semmiért nem fogja elítélni.

Győrött ismétlődik meg a bajai videós botrány

Beigazolódott a győri Fidesz gyanúja, miszerint emberek fenyegetésével és megtévesztésével választási csalást készített elő a január 26-i időközi választásra a DK, Jobbik, LMP, Momentum és MSZP.
601 cikk 1/61 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …