Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: ellenzék

1480 cikk 1/148 oldal

Az ellenzék számára a lét lesz a tét

Éles, harcias üzenetekre és az etikai normák további süllyedésére lehet számítani a helyhatósági választási kampányban, mivel az ellenzéknek túlélési küzdelem lesz az októberi voksolás.

Le kell győzni az ellenzék jelöltjeit

A Rákosi-, Kádár- és Gyurcsány-korszak sötét évtizedei megmutatják, hogy mire számíthatnánk a hatalomhoz jutó, múltban gyökerezett posztkommunista, neoliberális ellenzéktől.

Gyöngyösön is megfúrják az alkut

Bár az ellenzéki pártok egy része azt hangoztatta a napokban, hogy Gyöngyösön megszületett az összefogás, ezzel szemben még mindig nincs közös polgármesterjelöltjük.

A DK szétverte az összefogást Pécsett

Pécsett végletesen megosztott az ellenzék, emiatt az LMP eltökélte, hogy saját jelölteket indít az őszi önkormányzati választáson. A konfliktus középpontjában a helyi DK elnöke, Kunszt Márta áll.

Nem csak Ján Kuciak volt a célpont

Az ügy feltárt részletei a szintén megvádolt Marián Kocner üzletemberre nézve kínosak, ám a kormánypártokat is nehéz helyzetbe hozták.

Az egész országban nagy ívű építkezések folynak

Ami a lejáratást illeti, akárhogyan is nézzük az ellenzéki kritikákat, a jelenlegi kormánypárti város- és településvezető polgármesterek mindenütt szépen bizonyítottak.
1480 cikk 1/148 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.