Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 15., hétfő, Henrik, Roland napja

Címke: előadások

28 cikk 1/3 oldal

Jogszerűen gazdálkodik a Nemzeti

A teátrum sajtóközleményt adott ki válaszul arra, hogy az elmúlt napokban az intézményt negatív színben feltüntetni szándékozó írás járta körbe az ellenzéki médiumokat.

Mambo, bitte!

Magyarországon még nem tiltották be az állatok szerepeltetését a cirkuszokban, az európai államok között sincs egységes álláspont és gyakorlat.

Megkezdődött az Arab kultúra napja Budapesten

Kövér László, az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta: 2016 óta immár harmadik alkalommal rendezik meg az Arab kultúra napját, amely hagyományosan kiemelkedően fontos eseménye a magyar-arab kapcsolatoknak

Tizennégy előadás a POSZT versenyprogramjában

Tizennégy produkció – köztük 8 budapesti, egy vidéki és fővárosi koprodukció, valamint 3 vidéki és 2 határon túli előadás – kapott helyet a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) kedden nyilvánosságra hozott versenyprogramjában.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.