Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: európa

2362 cikk 1/237 oldal

Magyar informatikusok sikere külföldi versenyen

A tavalyi siker után újra kiemelkedően szerepeltek magyar informatikusok egy külföldi versenyen, ahová idén is az Input Program támogatásával juthattak ki – közölték a program szervezői az MTI-vel.

Tények és hazugságok a migrációról

Elismert szervezetek szakértői szerint ma a népvándorlás jelenti az egyik legnagyobb problémát a világon, hiába próbálják meg elhallgatni, ami ma már aligha elhallgatható.

Felmérik Európa egészségi állapotát

A Központi Statisztikai Hivatal munkatársai többek között a magyarok egészségi állapotát, az azt befolyásoló tényezőket és az ellátással való elégedettséget vizsgálják.

Puha célpontok (2.)

Az iszlám világ 57 állama adja a világ GDP-jének kevesebb mint 8 százalékát, és ha ebből az országcsoportból kivesszük a kőolajban és/vagy földgázban gazdag államok adatait, akkor az eredmény még elszomorítóbb.

Európai őskáosz

Szokás beszélni Európa szerencsésebb feléről, amely mindig az, ahol a havi fizetés átlagosan magasabb, mint a szerencsétlenebb oldalon, a régi vasfüggönyön túl, nálunk.
2362 cikk 1/237 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.