Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: európa

577 cikk 1/58 oldal

Már 45 ezernél is több a járvány áldozatainak száma Európában

Több mint 45 ezer emberéletet követelt az új típusú koronavírus terjedésével kirobbant járvány eddig Európában. Szombatig 46 033 halálesetet regisztráltak az AFP francia hírügynökség hivatalos adatok alapján elvégzett összesítése szerint.

Az Európai Unió erősen vesztésre áll

Vannak területek, ahol még jól szerepel az európai ipar, de ezek is egyre kiszolgáltatottabbak sok tekintetében a világ más országainak.

Perelhetik a turisták az Alpok Ibizáját

Máris több mint 2500 turista jelezte, hogy csatlakozna egy osztrák síparadicsom elleni perhez, amely nagyban hozzájárulhatott a koronavírus szétterjedéséhez Európában.

Az emberi jogok vallása

Az európai népeknek tiszteletben kell tartaniuk, hogy nincs más választásuk, mint lelkesen üdvözölni az összes bevándorlót, aki letelepedni óhajt őseik földjén, főként az Afrikából és Közel-Keletről érkezőket?

A Soros-hálózat csapdájában

A jogállamiság eszméjét egykor éppen az olyan önkényes hatalomgyakorlás ellen dolgozták ki, amilyet a választópolgári legitimáció nélküli Soros-szervezetek és elvbarátaik egész Európában gyakorolni próbálnak!
577 cikk 1/58 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …