Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: európai bizottság

336 cikk 1/34 oldal

Zöld Európát szorgalmaz az uniós csúcs

Az év utolsó uniós csúcstalálkozójára érkeznek Brüsszelbe a tagállamok állam- és kormányfői. A kétnapos ülésen első alkalommal mutatkozik be az új brüsszeli vezetés.

Javulnak az egészségügyi mutatóink

Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár az Európai Bizottság országjelentésére hivatkozva kiemelte, Európában Magyarország a legjobb a gyermekkori védőoltások átoltottsága szempontjából.

Magyar jogvédők léptek fel a szlovák szabályozás ellen

Idősebb Lomnici Zoltán levélben fordult Ursula von der Leyenhez, amelyben arra kérte, hogy a Szlovák Köztársaság hatóságai által elkövetett jogsértések megszüntetése érdekében tegye meg szükséges intézkedéseket.

Idáig torzult mára a föderalizmus

Óvatosan reménykedünk abban, hogy az új Európai Bizottság felállásával változás történik a kontinensen – jelentette ki hétfőn Szájer József.

Szájer: Az új bizottságban érvényesülhet a nemzeti elv

Jelentős magyar sikerként értékelte Várhelyi Olivérnek az EB bővítési biztosává történő kinevezését Szájer József, aki szerint az új testület tekintettel lehet a nemzeti szuverenitás elvére.
336 cikk 1/34 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …