Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 27., csütörtök, László napja

Címke: európai bizottság

979 cikk 1/98 oldal

Még mindig jobb a halrúd Németországban

Jean-Claude Juncker bizottsági elnök még 2017 szeptemberében jelentette ki, hogy „a szlovákok nem érdemelnek kisebb halrudakat”, beismerve, hogy igenis létezik a kettős mérce az élelmiszerek terén.

Auf Wiedersehen!

Még nem tudni, hogy ki lesz az EB elnöke, de azt már lehet tudni, hogy ki nem lesz. Weber nem lesz. Az a Weber, aki elárulta barátait, saját politikai közösségét, az eszméket és értékeket.

Az EU tagállamai nem támogatják Webert

Nincs elég támogatottsága Manfred Webernek sem az európai uniós tagállamok vezetői, sem az Európai Parlament frakciói között ahhoz, hogy az Európai Bizottság következő elnöke legyen.

Elkerülhetetlenné vált az unió reformja

Egy uniós témájú tegnapi konferencia előadói szerint nincs garancia az Európai Unió egységére, ha Brüsszel felülről előírja, mit kell gondolni a különböző kérdésekről.

Juncker: Nem marasztaltak!

Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnöki mandátuma november elsejével lejár, így a hamarosan leköszönő politikus már szabadabban beszél interjúkban, mint korábban.
979 cikk 1/98 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.