Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Európai néppárt

295 cikk 1/30 oldal

Szájer József: Teljes jogú frakciótagok vagyunk

Kedden a Népszava számolt be róla, hogy „az Európai Parlamentben lefokozzák a fideszeseket”, és az Európai Néppárt (EPP) frakciója ugyanazokat a szabályokat alkalmazza a Fideszre, mint a pártcsalád.

Egy valódi európai néppárt

A következő hetekben sokan fogják hírbe hozni a magyarokat, kiválásukat és kizárásukat emlegetve. Elég ilyenkor arra gondolnunk, a győztesek lehetnek nyugodtak, s csak a vesztésre állók kapkodnak.

Sikert érhet ősszel is a mostani eredmény

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzet kérdésére elárulta: az EP-választáson képviselővé választott Trócsányi László június 23-ával távozik a miniszteri posztról.

Ciprasz ad reményt a konzervatívoknak

A radikális baloldali nézeteket képviselő Sziriza nevű pártjának siralmas leszereplése az európai parlamenti választásokon új helyzetet idézett elő.
295 cikk 1/30 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.