Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: Európai Parlament

189 cikk 1/19 oldal

Várhelyi személyén keresztül a magyar kormányt támadták

Megkapta Várhelyi Olivér hétfőn az Európai Parlament illetékes szakbizottságának jóváhagyását, miután a frakciók koordinátorai kielégítőnek találták az írásbeli pótkérdésekre adott válaszait.

Várhelyi Olivér baloldali kereszttűzben

Írásbeli kérdésekre kell válaszolnia Várhelyi Olivérnek, miután az Európai Parlament frakciói egyelőre nem adtak zöld jelzést a magyar biztosjelöltnek.

Ferdén álló korona Timmermans fején

Mától a szocialista Frans Timmermans az Európai Bizottság első embere – de csak átmenetileg, ameddig Jean-Claude Juncker felépül az újabb műtétjéből.

Tovább gyengül a politikai fősodor Európában

Alig csillapodtak az indulatok a májusi európai parlamenti (EP) választások óta, az elemzők máris esélyeket latolgatnak a következő, öt év múlva esedékes voksolásra vonatkozóan.

Lépéshátránnyal küzd az EU

Nemzetközi szankciókat követeltek csütörtökön az Európai Parlament (EP) képviselői Törökország ellen az észak-szí­riai hadműveletek miatt.
189 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …