Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: Európai Parlament

638 cikk 1/64 oldal

Fidesz: Az MSZP is folytatja a bevándorláspárti politikát

A Fidesz-frakció reagált az MSZP sajtótájékoztatójára, melyen bejelentették, hogy a választmány döntése értelmében Ujhelyi István kapja az MSZP-Párbeszéd lista egyetlen európai parlamenti (EP-) mandátumát.

Egy valódi európai néppárt

A következő hetekben sokan fogják hírbe hozni a magyarokat, kiválásukat és kizárásukat emlegetve. Elég ilyenkor arra gondolnunk, a győztesek lehetnek nyugodtak, s csak a vesztésre állók kapkodnak.

Színt visznek Strasbourgba

Idén is beválasztottak „csodabogarakat” az Európai Parlamentbe, ahol a közeljövőben operaénekessel, egykori olimpikonnal és miniszterből lett tévésztárral is találkozhatunk.

Ezúttal a magyar kormány szabott három feltételt

Az uniós kormány- és államfők keddi találkozója csak mélyítette az Európai Parlament (EP) és az Európai Tanács közötti törésvonalakat a Spitzenkandidatok, azaz csúcsjelöltek kérdésében.

Még messze nincs vége a katalán csiki-csukinak

Még nehezebb helyzetbe kerültek a spanyol igazságügyi szervek, miután Katalónia az Európai Parlament tagjai közé választotta a Brüsszelbe menekült Carles Puigdemont katalán vezetőt is.
638 cikk 1/64 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.