Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: Európai Parlament

686 cikk 1/69 oldal

Áfáztak, ráfáztak

Hatalmas a felháborodás az Európai Parlament dolgozói körében, amiért a helyi étkezde máról holnapra jelentősen megemelte az árait.

Aláírásgyűjtés a nemzeti régiókért

2020. május 7-ig egymillió aláírást kell összegyűjteni legalább hét uniós tagországban annak érdekében, hogy az EP foglalkozzon a nemzeti régiók gazdasági lemaradásának kérdéskörével.

A megbélyegzett közösség

Nincs meggyőzés, nincs nemzeti minimum, nincs tisztelet a szokásjoggal, néha még a leírt szabályokkal szemben sem, csak bojkott, verbális erőszak, agitáció és félrevezetés van az Európai Parlamentben.

Górcső alatt a szlovák állampolgársági törvény

Még 2012-ben nyújtott be petíciót az EP-hez Lomnici Zoltán a Szlovákiában 2010-ben életbe lépett kettős állampolgárságot tiltó törvénynek a magyar állampolgárokra vonatkozó jogsérelmeire hivatkozva.

Európa nincs jó állapotban

A Kormányinfón szó volt a 2020-as költségvetésről, a július 1-jén bevezetett családvédelmi intézkedésekről valamint Magyarország környezetvédelmi vállalásairól is.

Szocialista bosszú a varsói kabineten?

Az EP egyes frakciói felrúgták a sokéves konszenzust, amikor foglalkoztatási és szociális bizottság elnöki posztjára második nekifutásra sem választották meg Beata Szydlot.
686 cikk 1/69 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.