Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: Európai Parlament

217 cikk 1/22 oldal

A Momentum strasbourgi vallomása

Borzalmasan unalmas, pedig még sokáig kell hallgatnunk. A színvonal pedig egyre zuhan lejjebb és lejjebb. Tudják, ahogyan szerintük a magyar demokrácia helyzete is.

Orbán Viktor: Soros a világ első számú oligarchája

A hazánkat elmarasztaló EP-döntés mögött egyértelműen a Soros-féle hálózat van, miként a gyöngyöspatai roma gyerekek ügyé­ben pert indítóknál is a Soros-szervezeteket találjuk – mondta a miniszterelnök.

Végéhez közelít a bizonyítás

Előreláthatólag még egy tárgyalási napot szán a bizonyítási eljárásra a Budapest Környéki Törvényszék a volt jobbikos EP-képviselő, Kovács Béla büntetőperében.

Elmarasztalták hazánkat

Taps és bekiabálások közepette fogadták el tegnap Strasbourgban azt az EP-határozatot, amely kimondja: Magyarország és Lengyelország esetében a jogállamiság a korábbinál rosszabb állapotban van.

Orbán Viktor: A néppárt elárulta Magyarországot

Ha nem áll ki az EPP Magyarország mellett, akkor nekünk egy új európai, kereszténydemokrata jellegű mozgalmat kell indítani, és lesznek hozzá szövetségeseink – mondta a kormányfő.

Latrok, prókátorok

Érdekes, hogy a demokrácia fölött lángpallossal őrködő, magát világnézetileg semlegesnek hirdető Magyar Helsinki Bizottság ingyenes „érzékenyítőképzésekkel” siet az ügyvédek segítségére.
217 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …