Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 28., kedd, Károly, Karola napja

Címke: európai tanács

35 cikk 1/4 oldal

Latrok, prókátorok

Érdekes, hogy a demokrácia fölött lángpallossal őrködő, magát világnézetileg semlegesnek hirdető Magyar Helsinki Bizottság ingyenes „érzékenyítőképzésekkel” siet az ügyvédek segítségére.

Megállapodás született a karbonsemlegesség elérése érdekében

Az Európai Unió tagországainak vezetői megállapodásra jutottak annak érdekében, hogy Európa 2050-re karbonsemlegessé váljon – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben, az uniós csúcstalálkozó első munkanapját követően péntek hajnalban.

Lezárult az uniós tisztújítás

Charles Michel személyében másodszorra van belga vezetője a tagállami állam- és kormányfőket tömörítő testületnek: 2009 és 2014 között Herman van Rompuy volt a tanács első embere.

Erős felhatalmazás a bizottságnak

Jövő tavaszra a dublini rendszer reformját is tartalmazó migrációs csomagot, száz napon belül pedig klímavédelmi tervet ígért Ursula von der Leyen szerdán a strasbourgi parlamentben.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …