Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja
HÍR TV – CsörteEurópa rosszabbul teljesít, mint 30 éve.

Címke: európai tanács

44 cikk 1/5 oldal

Elegem van az Európai Unióból

Az EP-ben a balliberális, szocialista, zöld, kommunista, újbaloldali erők egyszerűen uralják a terepet.

Hogyan lesz képes az európai gazdaság felépülni?

Az uniós tagállamok állam-, illetve kormányfőiből álló Európai Tanács április 23-án csúcstalálkozót tart videokonferencia keretében annak megvitatására, hogyan lesz képes az európai gazdaság felépülni a koronavírus-járvány okozta válságból – jelentette be Charles Michel, az Európai Tanács elnöke pénteken.

Az EU 15 napot biztosít a gazdasági krízis megelőzését célzó uniós szintű válasz kidolgozására

Az Európai Unió 27 tagországának vezetői csütörtökön, éjszakába nyúló tanácskozásukon abban állapodtak meg, 15 napot biztosítanak az euróövezet pénzügyminisztereinek, hogy közös uniós szintű választ találjanak a koronavírus-járvány okozta gazdasági krízis megelőzésére – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben, a tagállami vezetők videokonferencia keretében tartott csúcsértekezletét követően.

Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs

Nem sikerült megállapodni az EU következő hét évi keretköltségvetéséről, az álláspontok sem közeledtek egymáshoz, így kora este véget ért az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben.

Nem tetszik Berlinnek az EU-büdzsé

Információink szerint a magyar kormány képviselői sem voltak lelkesek az Európai Tanács elnökének frissen közzétett hétéves keretköltségvetés-tervezete (MFF) láttán.

ITM: Magyarország klímasemlegessé tehető 2050-re

A leggazdagabb államoknak, a legnagyobb szennyezőknek és a legnagyobb multinacionális cégeknek kell ebből a legnagyobb mértékben kivenniük a részüket – közölte Schanda Tamás. államtitkár.

Latrok, prókátorok

Érdekes, hogy a demokrácia fölött lángpallossal őrködő, magát világnézetileg semlegesnek hirdető Magyar Helsinki Bizottság ingyenes „érzékenyítőképzésekkel” siet az ügyvédek segítségére.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …