Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: feldolgozás

10 cikk 1/1 oldal

A legszínvonalasabb szerzők szerepelnek az új NAT-ban

Vidnyánszky Attila szerint a Nemzeti alaptantervben megjelenő szerzők a nemzeti öntudatra és büszkeségre, valamint a tenni akarásra mutatnak irodalmi példákat a felnövekvő generációknak.

Drágább tejtermékekből válogathatunk

Bejött a termelők számítása, a nyár végén tapasztalt enyhe áremelkedés után ősszel tovább folytatódott a tej drágulása a hazai piacon.

Innovációval csökkenthető az élelmiszer-veszteség

Az elmúlt években soha nem látott intenzitással került be a közbeszédbe az élelmiszer-pazarlás témaköre, amit a különböző szemléletformáló programok is tovább ösztönöztek.

Olcsóbban kerülhet hal a tányérokra

Miközben egyre több halfajt tudnak intenzív körülmények között nevelni a gazdaságok, a feldolgozás szintje is folyamatosan javul.

Nem indult jól a szilvaszezon, de van még remény

Átlagos szilvatermést várnak idén a gazdálkodók. Az időjárás miatt számos helyen terméskieséssel kellett számolniuk a gazdáknak, a jégverések miatt pedig minőségi problémák is akadnak a gyümölccsel.

Miss Austen bánata

A politikai korrektség elérte a XIX. század úri Angliáját.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …