Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 8., szombat, Mihály napja
HÍR TV – CREDOOrbán megmenti hazánkat a gender-ideológiától.

Címke: Financial Times

14 cikk 1/2 oldal

Újabb nemzetközi elismerést kapott Debrecen

Debrecen európai összevetésben a második, a kelet-közép-európai városok közül pedig az első helyezett lett a Financial Times (FT) üzleti napilap nemzetközi tőkeáramlással és befektetésekkel foglalkozó fDi Magazine című kiadványának felmérésén, a díjat márciusban Cannes-ban adják át – jelentette be a város polgármestere kedden sajtótájékoztatón a városházán.

A Financial Timestól érkezett elismerés Debrecennek

Debrecen a második, a kelet-közép-európai városok közül az első helyezett lett a Financial Times nemzetközi tőkeáramlással és befektetésekkel foglalkozó fDi Magazine című kiadványának felmérésén.

Egy spanyol párt sem szerezhetett többséget

A legújabb választást az tette szükségessé, hogy Pedro Sánchez ügyvezető miniszterelnök nem kapott parlamenti támogatást kormánya megalakításához – emlékeztet a Financial Times brit üzleti lap.

Matolcsy György: Hiba volt bevezetni az eurót

Matolcsy György „káros dogmának” nevezte, hogy az euró bevezetése a következő teljesen normális lépés lenne az egységes Nyugat-Európa létrehozása felé vezető úton.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …