Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: Frans Timmermans

111 cikk 1/12 oldal

Az unióban a helyzet változatlan

Az unión belüli politikai meccsekbe külső, senki által nem választott erők avatkoznak be a szuverenisták és hazánk kárára.

Ünnep ideológiák ködfüggönyében

Harminc évvel azután, hogy a szabadságot kivívtuk, itt Közép-Európában azt látjuk, hogy egyre több irányból fenyegetik azt.

Timmermansszal lobbiznak Jávorék

Karácsony párttársa az év elején foglalja el pozícióját a főváros brüsszeli irodájának élén, s a havi közel egymillió forintos, közpénzből kapott fizetéséből többek között lobbizhat uniós forrásokért.

Jávor Benedek közpénzből lobbizhat hazánk ellen

Párttársát, Jávor Benedeket nevezte ki Karácsony Gergely az ellenzéki szivárványkoalíció által vezetett fővárosi önkormányzat brüsszeli irodájának az élére.

Jogi blabla helyett zöldkommandó

A támogatás fogy az európai baloldal körül, erősödnek a szélsőségek, a jogállamiság-vita egyre kevesebbeket izgat, ráadásul új költségvetés és brüsszeli vezetés van.

Zöldfordulattal kecsegtet Frans Timmermans

Timmermans már szocialista csúcsjelöltként is zöldforradalmat szorgalmazott Európában, így Brüsszelben senkit nem lepett meg, hogy tegnap a holland politikus uniós klímatörvénnyel kampányolt az EP-ben.
111 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …