Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja
HÍR TV – Publi Cafe:Vajon ki nevethet a baloldali harc végén?

Címke: Frans Timmermans

113 cikk 1/12 oldal

Sportot űznek a kritizálásból

Mindegy, mit tesz a magyar és lengyel kormány, mindig kritizálni fogják őket az európai balliberálisok.

Az unióban a helyzet változatlan

Az unión belüli politikai meccsekbe külső, senki által nem választott erők avatkoznak be a szuverenisták és hazánk kárára.

Ünnep ideológiák ködfüggönyében

Harminc évvel azután, hogy a szabadságot kivívtuk, itt Közép-Európában azt látjuk, hogy egyre több irányból fenyegetik azt.

Timmermansszal lobbiznak Jávorék

Karácsony párttársa az év elején foglalja el pozícióját a főváros brüsszeli irodájának élén, s a havi közel egymillió forintos, közpénzből kapott fizetéséből többek között lobbizhat uniós forrásokért.

Jávor Benedek közpénzből lobbizhat hazánk ellen

Párttársát, Jávor Benedeket nevezte ki Karácsony Gergely az ellenzéki szivárványkoalíció által vezetett fővárosi önkormányzat brüsszeli irodájának az élére.

Jogi blabla helyett zöldkommandó

A támogatás fogy az európai baloldal körül, erősödnek a szélsőségek, a jogállamiság-vita egyre kevesebbeket izgat, ráadásul új költségvetés és brüsszeli vezetés van.
113 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …