Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: Frans Timmermans

104 cikk 1/11 oldal

Zöldfordulattal kecsegtet Frans Timmermans

Timmermans már szocialista csúcsjelöltként is zöldforradalmat szorgalmazott Európában, így Brüsszelben senkit nem lepett meg, hogy tegnap a holland politikus uniós klímatörvénnyel kampányolt az EP-ben.

Nem kecsegtet jóval Timmermans utódja

Keményebb jogállamisági fellépést ígért biztosi meghallgatásán a belga Didier Reynders, az eddig Frans Timmermans nevével fémjelzett bizottsági portfólió megöröklője.

Nem sok jóval kecsegtet Timmermans utódja

A liberális Didier Reynders kilátásba helyezte, hogy tovább viszi a szerződések hetes cikkelye alapján jelenleg is zajló jogállamisági eljárásokat.

Timmermans Soroshoz utazott New Yorkba

A holland politikus korábban számos alkalommal egyeztetett a spekulánssal, és Magyarországot is bírálták a találkozókon.

Felívelő korszak elején az ország

Magyarország megmutatta, hogy sikeres lehet a családokra építő és a bevándorlást elutasító politika, emiatt támadják hazánkat Brüsszelben – nyilatkozta lapunknak Varga Judit.
104 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …