Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Sajtóklub:A legjobb intézkedések születtek

Címke: genderelmélet

6 cikk 1/1 oldal

Brüsszel mégis hazánkra erőltetné a genderelméletet

Az Európai Bizottság továbbra sem tett le arról, hogy a tagállamokra kényszerítse az isztambuli egyezményt, amely csak a hivatalos meghatározása szerint szól a nőket ért erőszak elleni fellépésről.

Ideológiai migráció is létezik

A bevándorlással egy időben tanúi vagyunk az „ideológiai migrációnak” is. Elértük tehát az emberi abnormalitás legfelsőbb fokát!

Szexista reklámok indexen

Az új regulák nem engedik, hogy a filmekben szereplők olyan helyzetben mutatkozzanak, amelyek a nemükhöz tipikusan illő sztereotípiákat erősítik a társadalomban.

Apa és anya a család záloga

A szexuális identitás és a férfi és nő alkotta család értékeit hangsúlyozza a katolikus nevelésért felelős vatikáni kongregációnak a genderelméletről közölt friss dokumentuma.

Lopakodó genderelmélet a bolgár iskolákban

A harmadik nemről szóló kérdés a kérdőív végén jelenik meg, amikor a tanulóknak magukról kell n­yilatkozniuk. A következő opciók közül választhatnak: lány, fiú, más vagy nem szeretnék válaszolni.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …