Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 25., kedd, Géza napja

Címke: Giuseppe Conte

35 cikk 1/4 oldal

Vesztegzárat rendeltek el Észak-Olaszországban

Az érintett térségekben felfüggesztették a termelési tevékenységet, zárva vannak a vállalatok, gyárak, hivatalok, oktatási intézmények, üzletek, templomok.

Orbán Viktor: Tisztességes uniós büdzsét akarunk

Magyarország tisztességes költségvetést akar – hangoztatta Orbán Viktor, miután Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével folytatott tárgyalást az unió 2021 és 2027 közötti keretköltségvetéséről.

Orbán Viktor Brüsszelben és Rómában tárgyal

A magyar miniszterelnök hétfő délelőtt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével tárgyal, majd Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével folytat megbeszélést.

Kiköthet az olasz partoknál több mint 400 migránssal az Ocean Viking

A dél-olaszországi Tarantóban kapott kikötési engedélyt az Ocean Viking, az Sos Mediterranée és az Orvosok határok nélkül (Msf) közös hajója kedden. Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter közölte: „túszejtésért” feljelenti a kormányfőt és a belügyi tárca vezetőjét.

Uniós kvóták, újratöltve

Nem kellett több az újabb bevándorláspárti fordulathoz, mint a római kormányválság nagyon is mediterrán rendezése: Giuseppe Conte úgy állt föl a székéből, hogy ülve maradt.

Salvini: A Conte-kormány elárulta Olaszországot

Békés, demokratikus és forradalmi ellenállásra szólította fel az olaszokat az „Olaszországot eláruló és rabszolgává tevő” új római kormánnyal szemben Matteo Salvini.

Kvótákat szorgalmaz az új római kormány

A befogadást elutasító tagállamok megbüntetésére biztat az új római kormány, amely a kikötők megnyitásával kivívhatja az olaszok haragját.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …