Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: Guller Zoltán

78 cikk 1/8 oldal

Budapest megelőzte Prágát

Tíz százalékkal bővülhet a magyarországi turizmus árbevétele az idei évben, a szektor a bruttó hazai termék (GDP) 11 százalékát termeli. Ezt a mutatót ­2030-ra 16 százalékra kellene emelni.

Nincs turizmus a terror árnyékában

Bevándorlásellenes uniós vezetőkre van szükség, a bevándorlás támogatása ugyanis a turizmust is azonnal térdre kényszerítené, a károkat pedig hosszú időbe telne helyrehozni.

Jön az új turisztikai rendszer

A magyarországi szálláshelyek vendégforgalmáról valós idejű információkat a második fél évtől digitálisan gyűjtő szisztéma információs weboldala már elindult.

Fehéredés és gyorsabb adatforgalom a hotelekben

Júliustól bevezetik a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központot, aminek köszönhetően jövőre már valós időben, a teljes szektor vonatkozásában látszanak majd a turisztikai mutatószámok.

Szégyen a fővárosi reptér állapota

Ahhoz, hogy Közép-Európa vezető turisztikai térsége legyünk 2030-ra, bőven van még feladatunk — jelentette ki a Magyar Nemzetnek a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója Guller Zoltán.

Folytatódik a strandfejlesztési program

Folytatódik a strandfejlesztési program, a most induló második ütemben megújulhatnak 1-1 milliárd forintból a dunakanyari és a Tisza-tavi, és további 3 milliárd forintból a balatoni szabadstrandok – jelentette be a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója csütörtökön a kisoroszi Szigetcsúcson, sajtótájékoztatón.

Turizmus: rekordot ért a biztonság

A turizmus növekedése akkor tud folytatódni, ha Magyarország biztonságos ország marad — jelentette ki a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.
78 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.