A kézilabda Eb és az induló új tengerentúli járat is erősíti a forgalmat

Budapesten, Debrecenben és Szegeden is jelentősen nőtt a vendégek száma a meccseket látogató külföldi turistáknak köszönhetően.

Forrás: mtu.gov.hu2022. 02. 01. 14:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kézilabda Európa-bajnokságnak pozitív hatása volt a forgalomra, januárban a vendégéjszakák száma már megközelíti a rekordnak számító 2019-es és 2020-as eredményeket – mondta dr. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója legfrissebb podcastjében.

Budapesten, Debrecenben és Szegeden is jelentősen nőtt a vendégek száma a meccseket látogató külföldi turistáknak köszönhetően.

A friss podcastből megtudhatjuk azt is, hogy milyen új, tengerentúli repülőjárat indulása várható a közeljövőben, ami számos vendéget hoz hazánkba és élénkíti majd a dunai hajójáratok népszerűségét is – olvasható a Magyar Turisztikai Ügynökség honlapján.

Biztatóak a számok a következő hónapokra is. Határozott növekedést mutatnak a külföldi foglalások, a visszaépülés a fővárosban is folyamatos. Az adásban szó esik arról is, hogy a dubaji világkiállításon való magyar megjelenés továbbra is komoly népszerűségnek örvend.

Borítókép: Dr. Guller Zoltán (Fotó: Mtu.gov.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.