Keresés
Magyar Nemzet
2019. március 27., szerda, Hajnalka napja

Címke: gulyás gergely

541 cikk 1/55 oldal

Gulyás Gergely: Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

A miniszter döntőnek nevezte, hogy „az európai életmód és a keresztény kultúra védelmében létrejöhet-e egy újabb lelki megújulás, ami kellő hátteret ad Európa önazonosságának megerősítéséhez”.

Válaszút előtt áll a Fidesz és az EPP

Olyan alapvető kérdésekben, mint amilyen a keresztény kultúra védelme vagy a bevándorlás elutasítása, a Fidesz nem hajlandó kompromisszumot kötni — szögezte le hétfőn Gulyás Gergely.

Gulyás Gergely: A nemzet közös terv a jövőre

Gulyás Gergely közölte: ha egy nemzet tagjai tudnak egymásért tenni, ha a legsúlyosabb áldozatot is meg tudják hozni, akkor megfordíthatják a történelem menetét. 

Gulyás Gergely állami elismeréseket adott át

A miniszter az 1848-as szabadságharcot felidézve hangsúlyozta: azokra a magyarokra emlékezünk, akik 171 esztendővel ezelőtt úgy írtak történelmet, hogy az mai napig alakítja életünket és mindennapjainkat.
541 cikk 1/55 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.