Keresés
Magyar Nemzet
2021. február 26., péntek, Edina napja
HÍR TV – HÁTTÉRKÉPGlobalisták és a patrióták harca zajlik.

Címke: Guy Verhofstadt

24 cikk 1/3 oldal

Lenyúlták az ünnepet

Ma, április elsején a bolondokkal kellene foglalkoznunk, ha már ez a hivatalos napjuk. Csakhogy ez nem könnyű feladat, miután egyre gyakrabban év közben is ezt kell tennünk.

Guy Verhofstadt megküzd pozíciójáért

Uniós csúcspozíciót és a süllyesztőt is jósolják Guy Verhofstadtnak, az Európai Parlament egykori liberális frakcióvezetőjének.

Közeledik a csúcsjelölti játszma vége

Ahogy arra számítani lehetett, Dacian Ciolos egykori román kormányfőt és uniós agrárpolitikáért felelős biztost választották szerdán frakcióvezetőjüknek az Európai Parlament (EP) liberálisai.

Gőgje buktatta meg Macron emberét

Érdekes fordulatot vett az Európai Parlament liberális frakciójának ­vezetéséért folytatott küzdelem, miután a poszt egyik esélyesének számító jelölt kiszállt a versenyből.

Foghíjas frakcióval indulnak harcba Salvini EP-párttársai

Nem folytatnak tárgyalásokat a Fidesszel — hangzott el Brüsszelben, a Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes befolyása alatt álló Identitás és Demokrácia európai parlamenti frakció sajtóértekezletén.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …