Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: Gy. Németh erzsébet

10 cikk 1/1 oldal

Budapest nem tud megújulni

Visszatértek a főváros vezetésébe a Gyurcsány-Bajnai-korszak bukott politikusai, és az önkormányzati cégekhez delegáltak jelentős fizetésemeléseket is kaptak.

Fővárosi pusztaötös

Színes főpolgármester-helyettesi csapat segíti majd Karácsony Gergely munkáját. A brigád összetétele sokunkat meglepett. (Állítólag magát a főpolgármestert is, de ebbe most ne menjünk bele…)

Fizetésemeléssel kezdett az új Fővárosi Közgyűlés

Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésének első napirendi pontjaként ötre emelte helyetteseinek számát, és jelentős fizetésemelésben részesítette őket.

Zöldebbé tennék Rákosmentét

Horváth Tamás fideszes polgármesterjelölt arra is kitért, hogy az előző ciklushoz hasonlóan a következő öt év legnagyobb beruházásai is az útfelújítások lennének.

Erzsike mániája

Régi megfigyelés, hogy a DK rendre Gy. Németh Erzsébetet küldi a tévéstúdiókba, ha Tarlós Istvánt kívánja mószerolni. Erzsikének ugyanis ez a mániája.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …