Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 20., hétfő, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Gyárfás Tamás

38 cikk 1/4 oldal

Megörökölte Széchy edzésterveit

Fordulatokban bővelkedő életében Szabó József volt már zöldséges, idősgondozó, akkreditáció nélküli edző a riói olimpián, jelenleg pedig úszóiskolát vezet.

Fenyő-gyilkosság: két felbujtó, egy per

Célszerűségből egyesítette a Fenyő-gyilkosság két, külön indult büntető ügyét Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék bírája.

Gyárfás: Nincs mit beismernem!

A várakozásoknak megfelelően Gyárfás Tamás a Fővárosi Törvényszék tegnapi perelőkészítő ülésén nem ismerte be Fenyő János meggyilkoltatását, így februárban megkezdődik a bizonyítási eljárás.

Gyárfás Tamás ma a bíróság elé áll

Egy régi ügy végére kerülhet rövidesen pont. A bíróság eldöntheti, valóban Gyárfás Tamás megbízásából végeztek-e 1998-ban bérgyilkosok Fenyő Jánossal.

Két vádlott, egy gyilkosság, két per

Fenyő János 1998-as megöletése miatt két vélt felbujtót számoltat el hamarosan a bíróság. Gyárfás Tamást azzal vádolják, ő bujtotta fel Portik Tamást, hogy ölesse meg üzleti ellenségét.

Tizenkét évet kaphat Gyárfás

Beismerő vallomása esetén 12 év fegyházat kapna Gyárfás Tamás. A Fővárosi Főügyészség ezt az ítéletet fogja javasolni a Fenyő János megöletése miatt a sportvezető ellen induló per előkészítő ülésén.

Perújítás lesz a Fenyő-merénylet ügyében

Portik Tamásnak a Fenyő János elleni merényletben játszott felbujtói szerepéről perújításban ítélkeznének. Korábban a gyilkosságért Jozef Rohácot ítélték el, akkor felbujtó nem szerepelt a perben.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …