Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: Gyárfás Tamás

156 cikk 1/16 oldal

Perújítással folytatódik a Fenyő-ügy

Portik számára az ügynek nem csekély tétje van. Amennyiben a perújítás során bizonyítottnak látják a bűnösségét, életfogytiglani szabadságvesztést is kaphat.

Vádemelés következhet Gyárfás és Portik ellen

Gyárfás Tamás megbízásából Portik Tamás szervezte meg, illetve adott utasítást Fenyő János megölésére, melyet Jozef Rohác hajtott végre – állapította meg a befejeződött nyomozás.

Bánáti szakított Gyárfással

Bánáti János megbízásának megszűnése nyomán a Gyárfás Tamást a továbbiakban Zamecsnik Péter védi, aki még április elején kapott meghatalmazást a Nemzetközi Úszószövetség alelnökétől.

Elfogyott a politikai erőtér Fenyő János körül

A nyomozás során tett tanúvallomások szólnak arról, hogy Fenyő János 1998-ra elvesztette a politikai támogatottságát, amit a kormányzó szocialista-liberális kormány biztosított neki.

Háború dúlt Princz és Fenyő János között

Nyomozati iratok alapján íratta a Postabank kétes ügyleteiről szóló lejárató cikkeket az akkoriban a tulajdonában levő Népszavában Fenyő János — tudta meg a Magyar Nemzet.

A Kúria kizárta volna Gyárfás Tamás védőjét

A Legfőbb Ügyészség szerint a kizárás azért lett volna indokolt, mert az eljárási szabályok szerint büntetőügyben nem lehet védő olyan személy, aki az eljárásban tanúként vett vagy vesz részt.
156 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.