Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: Gyurcsány-párt

9 cikk 1/1 oldal

Felfalja a DK az MSZP-t

Folytatódik az MSZP felbomlása, csütörtökön két budapesti szocialista polgármester – Szaniszló Sándor és Kiss László – lépett ki a pártjából, és bejelentették, hogy a DK-hoz csatlakoznak.

Fidesz: Gyurcsányné elmenekült a kérdések elől

A Fidesz szerint sokatmondó, hogy Dobrev Klára ahelyett, hogy a sajtótájékoztatóján elhatárolódott volna, inkább elmenekült a Niedermüller Péter botrányos kijelentéseiről szóló újságírói kérdések elől.

Nem volt pofon, csalódtak

Wass Albert író, erdélyi magyar gróf a második világháború során tizenkétezer zsidó életét mentette meg a deportálásoktól. Még saját házában is bújtatott üldözött családokat.

Marionett az álomfalu üléstermében

Az ellenzéki összefogás azt jelenti: már kevésbé marakodnak a koncon az ellenzéki pártok az önkormányzati választás előtt, hogy sikeresebben verjék át a választókat, mint az országgyűlési voksolás idején.

Rájött az ötperc

A Demokratikus Koalíció nem kívánt élni a lehetőséggel, hogy az M1 és a Kossuth Rádió közös műsorában bemutassa programját az európai parlamenti választásra.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …