Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 23., szerda, Gyöngyi napja

Címke: horst seehofer

24 cikk 1/3 oldal

Hamvába holt kvótaalku

Egyértelművé vált, hogy a tagállamok többsége hallani sem akar a kontinensre illegálisan érkező bevándorlók kvóta szerinti szétosztásáról.

Berlin újabb migránsáradattól tart

Az európai migrációs válság ­2015-ös csúcspontját is túlszárnyalhatja az az újabb menekülthullám, amely a kontinensre szabadulhat, amennyiben az EU nem tesz további intézkedéseket.

Berlin újabb áradattól tart

A bevándorlási válság 2015-ös tetőpontján egyébként a hivatalos adatok szerint 1,83 millióan lépték át illegálisan az EU külső határait, a szám azonban feltételezhetően sokkal magasabb ennél.

Bírálják a német CDU/CSU-ban Horst Seehofer tervét

Bírálatokat váltott ki a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor testvérpárt Keresztényszociális Unió (CSU) szövetségében Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter terve az Olaszországba tengeri úton érkező menedékkérők 25 százalékának befogadásáról – írta szerdán a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lap a hírportálján.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …