Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: Hungary helps

15 cikk 1/2 oldal

Világszerte tudják: Magyarország segít

A helyben való segítségnyújtás alapelve nemcsak hogy józan és praktikus, de egyszerre gazdaságilag és szociálisan is hatékony – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Azbej Tristan.

A mérsékelt muszlimokkal működik a párbeszéd

Hazánk nyolcmilliárd forinttal támogatja az üldözött keresztényeket. Iskolák, kórházak felépítésétől egészen egyetemi ösztöndíjak odaítéléséig terjed a kormány programja. Hogyan jut el a segítség oda, ahová kell, és pont oda jut-e? Van-e fogadókészség a világban arra, hogy csatlakozzanak ehhez a különleges modellhez? Ezekről a témákról beszélgetett a Hír TV Globál című műsorában Gantner Barnabás Juhász Hajnalka miniszteri biztossal és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel.

Most kell küzdenünk, mert még van miért!

Nekünk a családunk és a hazánk az első, és készek vagyunk értük küzdeni – írja Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjelöltje.

Támogatás a szír családoknak

A szíriai polgárháborút túlélő, traumatizált gyermekeket és a válsághelyzetben lévő családokat segítő intézményre a Magyar Kolping Szövetség gyűjtött össze tízmillió forintnyi adományt.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …