Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 27., péntek, Virgil napja
HÍR TV – HÁTTÉRKÉPAz alapítók nem ezt akarták.

Címke: Inflációs jelentés

6 cikk 1/1 oldal

Emelt a mutatókon az MNB

Az MNB idén, a tavalyihoz hasonlóan 11 százalék körüli növekedést, míg a következő években fokozatosan mérséklődő, de továbbra is erőteljes bérdinamikát vár a versenyszférában.

Élénk növekedést vár az MNB

Megemelte legújabb inflációs jelentésében a növekedési várakozásait a Magyar Nemzeti Bank. A szakértői elemzés szerint több kockázati forgatókönyvvel kell számolni.

Inflációs jelentés: folytatódik a magyar gazdaság felzárkózása

A lassuló külső konjunktúra ellenére folytatódik a magyar gazdaság felzárkózása a következő időszakban – mondta Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója a jegybank sajtótájékoztatóján csütörtökön Budapesten.

A stabilitás fenntartása a cél

Mérföldkőhöz érkezett a hazai gazdaság, miután év elején teljesült a Magyar Nemzeti Bank (MNB) háromszázalékos középtávú inflációs célja. A jövőben az árstabilitás fenntartása lesz kiemelt feladat.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …