Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 29., szombat, Szökőév napja

Címke: irodapiac

7 cikk 1/1 oldal

Irodaépítési láz Budapesten

Történelmi mélyponton áll a korszerű irodahelyek és az ipari-logisztikai ingatlanok kihasználatlansága, nem véletlen, hogy jelentős mértékű beruházások zajlanak a piacon.

Átadási hullám indult az irodapiacon

Az idén többek közt az új lakások nagyszámú átadása fogja húzni az építőipart, legalább 25 ezer lakásra számít az ágazat.

Árkiegyenlítést várnak az államtól

Kívánatos lenne az állam beruházási aktivitásának ciklusokon átívelő simítása – egyöntetű véleményként hangzott el mindez a Lakás- és Ingatlanpiaci Tanácsadó Testület (LITT) első ülésén.

Teljes a kihasználtság a fővárosi ingatlanpiacon

Noha rohamtempóban adják át az újabb és újabb irodaházakat és ipari ingatlanokat a fővárosban és környékén, a helyek szűkös volta már teljesítményt akadályozó tényezővé vált.

Új fórum segíti az ingatlanpiacot

A cél olyan fórum biztosítása, amelyen a piaci szereplők közvetíthetik a szabályozó hatóságoknak a piac hatékonyabb működését segítő javaslataikat.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …