Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: iszlám állam

409 cikk 1/41 oldal

Túlvilági tervei buktatták le a terroristát

Az Iszlám Állam terrorszervezet propagandavideóiban is számos alkalommal felbukkantak olyan harcosok, akik sorshúzással dönthették el ki lesz a „szerencsés”, aki öngyilkos merényletet hajthat végre.

Nem szabadulhatnak idő előtt a terroristák

Elfogadta a londoni alsóház azt a törvénymódosítást, amelynek alapján a terrorcselekményekért elítélteket a jövőben nem lehet teljes büntetésük letöltése előtt automatikusan szabadlábra helyezni.

Indonézia elzárkózik a dzsihadistáktól

Az indonéziai hatóságok szerdán biztonsági aggályokra hivatkozva leszögezték: nem akarják hazatelepíteni azokat az indonéz állampolgárokat, akik az Iszlám Állam dzsihadista szervezet soraiban harcoltak a Közel-Keleten.

Meghosszabbított kar

Washington már csak azért sem vonhatná ki csapatait Irakból, mert ezzel még inkább teret nyernének az országban az Irán-barát erők.

Zsidók meggyilkolására buzdít az Iszlám Állam

A terrorszervezet vezetője, Abu Hamza al-Kurajsi a Telegram üzenetküldő felületen nyilvánosságra hozott hangfelvételében bejelentette, hogy dzsihádot indítanak Izrael ellen.
409 cikk 1/41 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …