Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: kálmán olga

104 cikk 1/11 oldal

Hazudik az ellenzék a fővárosról

Hangzatos, s egymáséihoz meglehetősen hasonló ígéretekkel kampányoltak a balliberális főpolgármester-jelöltek az ellenzéki előválasztás nulladik fordulóján.

Az univerzális Kálmán Olga

Kálmán Olga folyik most minden csapból. És Kálmán Olga ezt élvezi. Igen, Kálmán Olga élvezi a rivaldafényt, a mikrofonerdőt, a kamerákat, a hosszú hónapokig nélkülözött figyelmet.

Dobrev ledöntené Gyurcsányt?

Kálmán Olga két hónapja vehemensen tagadta, hogy politikai pályára lépne, ehhez képest csütörtökön Dobrev Klára bemutatta Kálmán Olgát, mint a DK által támogatott jelöltet.

Kocsis Máté: A választókat sértegeti ismét a baloldal

A választópolgárok megsértése az, amit az ellenzéki pártok csinálnak Budapesten – reagált a Fidesz frakcióvezetője arra a hírre, hogy a DK Kálmán Olgát indítja a főpolgármesteri posztért.

Csak a szokásos

Nincs abban semmi meglepő, hogy a DK tegnap bejelentette: Kálmán Olgát támogatja az őszi főpolgármester-választáson. Na és?
104 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.