Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: kálmán olga

142 cikk 1/15 oldal

Cserepes virág Kálmán Olgának

Nem tudni pontosan, mikor kezdődött a műsor, de az biztos, hogy annak második felvonásában Gyurcsány Ferenc gondoskodott arról, hogy a helye ne maradjon üresen.

Informátor: Kálmán Olga programja nem sok konkrétumot tartalmazott

A sikerélmény fontos, a politikában meg végképp. Az ellenzéki pártok kitaláltak maguknak egy versenyt, ahol bármilyen eredmény születik, győztesnek számítanak. Ez lett a főpolgármesteri előválasztás. A sztori már az év elején elkezdődött, hiszen az első forduló eredménye már február 3-án megvolt. Ezt a versenyt Karácsony Gergely behúzta, az MSZP-s Horváth Csabával szemben. Aztán elérkezett a második forduló. A történet egyszerűnek indult, aztán Gyurcsányék megbonyolították. Sokáig úgy volt, hogy ők is Karácsonyt támogatják, azonban végül saját jelöltet állították Kálmán Olga személyében. Az ellenzéki verseny június 20-án indult és 26-án ért véget. Az Informátor a kampány utolsó napjait követte végig.

Káosz és alkalmatlanság a baloldalon

Karácsony Gergely győzelmével zárult a fővárosi ellenzéki előválasztások második fordulója, így az MSZP–Párbeszéd a csúfos európai parlamenti választási vereség után némiképp fellélegezhetett.

Roncsderbi vérszegény felhatalmazással

Lezajlott az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztása, mely hetekig tartó vidámságot és nevetést biztosított a politika iránt érdeklődőknek.

Plusz-mínusz: Gyurcsány hatalmas pofonba szaladt bele

Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást, ugyanakkor Gyurcsány Ferenc hatalmas pofont kapott az ellenzéki választóktól. Kálmán Olga nem ment el a sajtótájékoztatóra, majd azt nyilatkozta, hogy nem kapott meghívót. A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában ezekről is elmondta véleményét Kacsoh Dániel és Dull Szabolcs.

Aktivisták hadával vennék be a fővárost

Karácsony Gergely bejelentése szerint hetvenezer ellenzéki aktivista fogja személyesen felkeresni a fővárosiakat, s a főpolgármesteri választási kampány idejére létrehoznak egy többpárti politikai testületet is.
142 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.