Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: karc fm

28 cikk 1/3 oldal

Késhegyen táncol az Európai Unió

Magyar szempontból az lenne a legjobb, ha az unió nem a föderáció, hanem a konföderáció, azaz egy laza államszövetség felé mozdulna el, a valamikori Közös Piachoz hasonlóan.

Üdítően sokszínű a magyar média

A különbség egyébként a németországi sajtóviszonyokkal összehasonlítva szembetűnő, ahol az uralkodó elit világképétől eltérő véleményeket már nagyítóval kell keresni.

A legfőbb hatalom nyomában

A nemzetállamok szuverenitását három oldalról fenyegeti veszély napjainkban – hangzott el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM rádió közös műsorában.

El fogják kótyavetyélni Budapestet

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere elkezdett kihátrálni a választási ígéreteiből – hangzott el a Karc FM rádió, Az igazság órája című műsorában.

Sutba dobták elveiket

Korábban az volt az előfeltevés, hogy ha az ellenzéki pártok elvtelenül összeállnak, akkor a szavazóik nem fogják követni őket. Ez most nem így történt – hangzott el Az igazság órája című műsorban.

Mindenkinek el kell menni

Minél többen menjenek el szavazni vasárnap, és voksoljon mindenki az alkalmas jelöltekre az önkormányzati választáson – hangzott el Az igazság órájában a Karc FM-en.

Négy évig helyben járt az EU

A formálódó jogállamiság eljárásban bizonyára jó pontokat lehet majd szerezni az illegális migránsok „önkéntes” befogadásával.

A gyermek joga az első

Világnézeti, erkölcsi indíttatásból, illetve gyakorlati szempontok alapján meg kell határozni hogy mi a jó a gyermeknek – hangzott el Az igazság órájában, a Karc FM rádióban.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …