Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 24., szombat, Bertalan napja

Címke: karc fm

83 cikk 1/9 oldal

Modern történelmünk legsikeresebb korszakát éljük

Egy csomó dolog nem kell nekünk a nyugati társadalmakból, mert látjuk, hogy hova vezetnek. Ilyen a multikulturalizmus, vagy például az egyéni szabadságjogok totális kiforgatása.

Van okunk bízni Ursula von der Leyenben

Ha az 50-es években mutatták volna be, akkor az akkori kommunista sajtó közölt volna hasonló kritikát az Oroszlánykirály című mesefilmről, mint most a politikailag korrekt média.

Indult egy új műsor a Karc FM-en, Alaphang címen

Bálint Botond szociológus és Békés Márton történész a Karc FM új műsorában műsorában arról beszéltek, hogy az ellenzékiek közül többen valójában csak „a kozmopolita elit magyarországi érdekkijárói.”

Már a kötögetés is a fehér felsőbbrendűség jele

A Karc FM rádió Az igazság órája című adásából kiderült, a feketéknek nincs pénze drága fonalra, ezért csak a fehérek kötnek, horgolnak – ezt állítják a progresszív liberálisok.

Régi-új ellenfél támadt fel

Hatalmas szakadék, űr választja el a kormánypártokat az utánuk következő ellenzéki pártoktól. Ennek ellenére nem szabad lebecsülni az ellenzéki erőket.

A romokon Gyurcsány lengeti a zászlót

Ami a jobboldal előtt áll most, mint feladat, az az, hogy helyén kell értékelni ezt az eredményt – mondta a Karc FM Az igazság órája című műsorában Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.
83 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.