Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: kkv

620 cikk 1/62 oldal

Be Smart, immár tizedszer

A 10. Be Smart versenyre valamennyi, magyarországi központú startup jelentkezhet, amely már legalább prototípussal rendelkezik.

Villanymotor mozgatja a világot

A Doherty fémmegmunkáló családi vállalkozás nagy átalakulására azért van szükség, mert az elektromotorok előállítása, amelyekhez alkatrészt gyárt a cég, nagymértékű fellendülés előtt áll.

Bajban vannak a családi vállalkozások

A családi vállalkozásoknak a fele gondolja úgy, hogy készen áll a jövő kihívásaira, de az elemzésből jól látszik, hogy a négy fő vizsgálati területből legalább egy esetében teljesen hiányzik a tudatosság.

Tizenötmillió egy jó ötletért

A Startup Campus University programok célja a startup vállalkozói kultúra népszerűsítése és a hallgatók innovatív vállalkozói ötleteinek felszínre kerülésének ösztönzése.

Az eget ostromolják az újító cégek

Ha a találékony startupok ügyesen valósítják meg az álmaikat, akkor a jövő gyalogosának nem lesz elég jobbra néznie, ha lelép a járdáról.
620 cikk 1/62 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.