Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 28., kedd, Károly, Karola napja

Címke: kkv

148 cikk 1/15 oldal

Egyre jobban kihasználják a cégek az online jelenlétet

Tízből hét hazai kis- és középvállalkozás rendelkezik saját weboldallal, bár a közösségi média kihasználásában még van hova fejlődniük, mivel mindössze 35 százalékuk van jelen a Facebookon.

A kormány célja a vállalkozások megerősítése

Schanda Tamás rámutatott arra, a kkv-k alkotják a magyar gazdasági növekedés legfontosabb bázisát, egyre nagyobb szerepet töltenek be a gazdaság teljesítményében, a munkahelyteremtésben.

Exportfejlesztési pályázati programot hirdet a KKM

A szaktárca a pályázati felhívás feltételeinek megfelelő legjobb projekteket legfeljebb 10 millió forint értékű vissza nem térítendő támogatásban részesíti, a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Pénz a cégek átörökítéséhez

Magyarországon megéri vállalkozni, az adórendszer támogatja a kis- és közepes vállalkozásokat – erről beszélt az adóügyi államtitkár.

PM-államtitkár: Az adórendszer támogatja a kkv-kat

Magyarországon az 1,2 millió vállalkozás 99 százaléka mikro-, kis- és középvállalkozásnak számít, nemzetközi szinten is kiemelkedő, hogy a kedvezményeik évről-évre bővülnek.

Egymilliárd forint a külpiacra lépéshez

Cégre szabott tanácsadással, egyéni felkészítéssel támogatják a hazai kis- és középvállalkozásokat egy új program keretében.

Már ötezren választották a kivát december 1-je óta

A Gazdaságvédelmi Akcióterv számos intézkedése segíti a hazai kkv.-kat, amelyek közül az egyik legjelentősebb lépés a kiva mértékének csökkentése – mondta Izer Norbert államtitkár.

Budapest startup főváros lehet

Az egész magyar gazdaság szempontjából fontos, hogy a kkv-szektor versenyképessége növekedjen. A kormány ebben az évben több jelentős lépést tett ebbe az irányba.
148 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …