Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: Klebelsberg Központ

18 cikk 1/2 oldal

Klebelsberg Központ: Népszerű a Lázár Ervin-program

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által elindított program keretében koncertre, múzeumba, levéltárba is elmehetnek a gyerekek, sőt akár farmra is, ahol ősmagyar fajtákat ismerhetnek meg.

Ingyenes felvételi felkészítő program indul

Maruzsa Zoltán elmondta: a programmal az érettségivel már rendelkező, a felsőoktatásba jelentkezni kívánó diákoknak szeretnének segíteni, akik a köznevelés rendszeréből már kiléptek.

Az idei a legnagyobb iskolakezdési támogatás

- Minden diák időben megkapja a tankönyveit, amelyek döntő többségét a kormány már ingyen biztosítja az iskolásoknak – nyilatkozta Maruzsa Zoltán, a köznevelésért felelős helyettes államtitkár.

A tanároknak előbb ért véget a nyári szünet

Már csak pár nap van hátra a felhőtlen nyári vakációból, hétfőn megkezdődik az iskola. Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke nem számít rendszerszintű, jelentős kihívásra ebben a tanévben.

Tanszerekkel segítik az iskolakezdést

A halmozottan hátrányos helyzetű családok gyermekeinek iskolakezdését ingyenes tanszerekkel segítik — jelentette be szerdán Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …