Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 14., szombat, Szilárda napja

Címke: klímavédelem

54 cikk 1/6 oldal

Hazánkat erősítő döntéseket hoztak

A magyar kormány mindhárom fontos céljában előre tudott lépni az Ország­gyűlés őszi ülésszakában – jelentette ki a Magyar nemzetnek Hollik István kormányszóvivő.

Hollik István: Nemzeti és európai érdek a klímavédelem

„Erkölcsi felelősség is, hogy azt a környezetet, amit örökül kaptunk az elődeinktől, azt legalább olyan minőségben adjuk tovább a jövő generációi számára” – mondta a kormányszóvivő.

A nagy kérdés: ki állja majd a klímavédelem költségeit

A zöldkérdésről és az Európai Unió többéves pénzügyi keretéről is tárgyaltak Brüsszelben az állam- és kormányfők, miközben az év utolsó EU-csúcsát majdnem költözésre kényszerítették a klímatüntetők.

Újabb kifizetések a Paks II projektben

A napokban 57 milliárd forint került a Roszatomhoz a paksi atomerőmű kapacitásának fenntartását szolgáló beruházás, a Paks II projekt műszaki terveiért – jelezte Süli János.

Kelet-Nyugat ellentétet szülhet a klímakérdés

Kezdetét vette az uniós állam-és kormányfők csúcstalálkozója Brüsszelben. A találkozót első alkalommal hívta össze Charles Michel, az Európai Tanács új elnöke.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …