Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 10., péntek, Amália napja
HÍR TV – Publi CaféSzivárványkoalíciók vihar előtt.

Címke: klímavészhelyzet

23 cikk 1/3 oldal

Karácsony sorosista álbérharcot folytat

Annak ellenére, hogy Karácsony Gergely csatlakozott az Egy lépéssel közelebb kampányhoz, a fővárosi önkormányzat női munkavállalói nem nagyon számíthatnak bérnövekedésre.

Karácsony nem környezetvédő

Karácsony Gergelynek nem sok köze van a környezetvédelemhez. Sokaknak ez világossá vált már az első száz napja után is, de vélhetően nem várhatunk ebben a tekintetben később sem komolyabb változást.

Karácsonyéknak retorikai fogás a klímavészhelyzet

Nincs jobboldali és baloldali klímaváltozás – hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök, aki kiemelte: újévi köszöntőjében tudatosan nem használta a klímavédelem szót.

Vészhelyzet

A klímaváltozásnak nincs világnézete, mondta Áder János. Arról is beszélt, hogy igazából nem is érti Karácsony Gergely főpolgármestert, miért hirdetett ki klímavészhelyzetet.

Áder János: Nincs jobboldali vagy baloldali klímaváltozás

A főváros új ellenzéki vezetése által kihirdetett klímavészhelyzetet egy deklarációnak nevezte. Önmagában deklarálni, hogy klímavészhelyzet van, nem több, mint politikai retorikai fogás – vélekedett.

Merjünk beszélni a demográfiai agresszióról!

Nem a klímaharcosokkal van a baj, hanem azokkal, akik nem engedik feltenni a legfontosabb kérdést: hogyan fog a bolygónk elbírni tízmilliárd embert? – írja a Mandiner.hu.

Örök liberálisok

A hazugság akkor sem válik igazzá, ha sokan elhiszik, mert görcsösen hinni akarnak. Ez fogalmazódott meg bennem, amikor végiggondoltam, mi és miért történt Budapesten október 13-án.

Évekig élhetünk még klímavészhelyzetben

Az álláskeresők ingyenes BKV-használatáról és az agglomerációs közlekedésről az állammal 2016-ban kötött szerződések meghosszabbításáról is szavazhat a Fővárosi Közgyűlés december 11-i rendes ülésén.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …